W7 Summer Collection palettes & duo highlighter

Ook het merk W7 heeft hun zomercollectie uitgebracht. Van die collectie kocht ik 2 oogschaduw pallettes en een duo highlighter die ik vandaag aan jullie ga laten zien. De palettes hebben de namen Hot Tropic (een palette met nude/bruine tinten) en Grape Escape! (met roze/paarse tinten). De duo highlighter heeft de naam Summer Sunshine en bevat een licht gouden en rosé gouden highlighter.

De reden waarom ik deze palletjes kocht is omdat mij deze direct deden denken aan dupes voor de Too Faced Tutti Frutti collectie. Aangezien ik die van Too Faced wel mooi vindt, maar nooit heb gekocht, zijn deze misschien de ideale vervanger.


De oogschaduw palletjes hebben een doorzichtige en simpele verpakking. De onderkant van de palettes hebben een glanzende gouden kleur. Op de bovenzijde staan er vrolijke en kleurrijke fruitsoort weergegeven die de zomerse vibes moeten weerspiegelen. Wat er ook opvalt is dat deze palletjes een lekkere geur hebben en hetzelfde ruiken als het fruit op de bovenzijde van de verpakking! Heel erg leuk voor een budgetmerk!

Elk palletje heeft 7 verschillende oogschaduwkleurtjes. Het palletje Hot Tropic! met de bruintinten heeft 3 matte tinten en 4 metallic kleurtjes.







Het palletje Grape Escape! heeft slechts 2 matte tinten, 2 glanzende tinten en 3 glitter oogschaduws. De oogschaduws



De textuur van de oogschaduws is enorm zacht en de kleuren zijn goed gepigmenteerd wanneer je ze swatched. Enkel op de ogen zelf hebben ze wel wat meer werk nodig. De kleuren zijn zichtbaar maar om ze wat feller te maken heb je wel enkele laagjes nodig.

De kleuren die qua tinten dicht op elkaar liggen vloeien ineen wanneer je ze samen blend en ze lijken meer op één hetzelfde kleur wanneer je ze hebt aangebracht. Jammer want er zitten mooie tinten in de palette. Verder zijn de kleurtjes wel bruikbaar en kan je er gewoon simpele looks mee maken.





De palletjes kosten €5,95 per stuk en voor die prijs zijn ze redelijk goed.

Verder kocht ik ook nog de duo highlighter met de naam Summer Sunshine. Deze ruikt naar kokos en ziet er net hetzelfde uit als de oogschaduw palletjes qua vormgeving.


Aan de binnenzijde zitten er 2 oogschaduwkleuren. De highlighters zijn enorm goed gepigmenteerd en hebben een prachtige metallic glans maar bevatten geen glitters.


De licht gouden highlighter kleur is voor mijn lichte huidskleur perfect, maar de rosé gouden kleur is voor mijn huidskleur te donker, zoals je op onderstaande foto's kan zien, maar ik ga deze zeker en vast gebruiken als oogschaduw topper.


Ik heb de highlighter lichtjes aangebracht maar je kan deze zeker en vast verder opbouwen naargelang hoe fel je deze wil. De textuur is zacht en het product blend mooi in de huid zonder oneffenheden op je huid te accentueren.

licht gouden highlighter

Rosé gouden highlighter

Deze highlighter duo kost €3,49. Alle producten zijn verkrijgbaar bij Boozyshop. De productjes zijn budgetvriendelijk en werken goed voor hun prijs. Qua prestatie vindt ik deze net iets beter dan de producten van Catrice en Essence momenteel. Niet de beste producten ooit, maar ze zijn zeker fijn om mee te werken.

xx Kimberley

Reacties

Leuke verpakking vind ik het!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)