3 Nieuwe Parfums (Zara en The Library of Fragrance)

Het is al een poosje dat ik de parfums van de Zara wil uitproberen, maar ik kom nooit in de winkels zelf. Aangezien online bestellen altijd riskant is als je de producten nog nooit hebt gebruikt, heb ik besloten om ze wel aan te schaffen, maar dan in de kleine formaten. Ook kocht ik bij Zalando ook nog een mini parfum die ik bij deze blogpost wil bijvoegen.

Ik ben niet zo voor de zware geuren, maar eerder voor de zachte neutrale geuren en citrusgeuren zijn mijn absolute favoriet (zoals Davidoff Cool Water, D&G Light Blue). Van zware geuren krijg ik instant hoofdpijn en een misselijk gevoel. Voor geuren ben ik heel erg gevoelig. Dus voor mij is het al extra riskant om iets te bestellen. 


Toch heb ik het risico genomen toen ik deze geur van de Zara kocht met de naam Femme. Deze heeft namelijk een warme geur en bevat noten van pioenroos, vanille en muskus. Ik dacht meteen dat deze een zware geur zou zijn, maar ik moet zeggen dat deze enorm goed meevalt en niet zo zwaar ruikt.

Je ruikt duidelijk een bloemige geur in de parfum, maar heel erg sterk is deze niet. Het is een beetje een mix tussen een linnengeur en een bloemige geur en heel erg vrouwelijk! Gek om het zo te omschrijven, maar dit is het soort geur die een zakenvrouw in het dagdagelijkse leven zou dragen. Niet te sterk maar wel aanwezig. Heel erg lekker!


Deze kleine verpakking is ook handig om in je tas te stoppen en deze heeft ook nog eens een rollerball zodat je deze makkelijk kan aanbrengen. Voor dit 10ML flesje betaalde ik slechts €3,95! Deze is hier verkrijgbaar. Heel erg leuk als je parfums wil uitproberen zonder de volledige prijs te willen neerleggen.

Het tweede parfum dat ik kocht bij Zara is deze met de naam White.


Deze komt in een wat kleiner en dikker flesje. Hier zit 12ML in en kost €3,95. Wederom een bloemige geur, maar ook deze is heerlijk luchtig en fris qua geur. Opnieuw een erg vrouwelijke geur die veel meiden wel zouden dragen. Deze bevat noten van fresia, lychee en magnolia. Dit flesje komt niet met een rollerball, maar met een gewone sprayflacon. Deze is hier verkrijgbaar.


Het laatste kleine flesje dat ik kocht is van het merk The Library of Fragrance en dit merk is te koop bij Zalando. Je kan heel wat soorten geuren verkrijgen in deze flesjes, wat erg leuk is als je graag afwisselt. De geuren van The Library of Fragrance zijn geïnspireerd door alledaagse voorwerpen en ervaringen. Heel leuk om te ontdekken!


De producten zijn roll-on parfum oliën die op basis van olie zijn en dus geen alcohol bevatten. Daardoor zijn ze ook vrij van het uitdrogende effect die gewone parfums wel hebben, waardoor je huid en haar zacht en glad blijven. Verder bevatten ze heel wat natuurlijke ingrediënten die heel erg goed zijn voor de huid.

Ik koos voor de geur Linen (linnen, wasgoed) en mijn god, wat ruikt deze er exact naar! Een heerlijke zachte geur om te dragen! Dit flesje bevat 8,8ml en kost €12,95. Deze is hier verkrijgbaar.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)