Mac - LE Aladdin - Powder Blush 'Your wish is my command'

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens iets van MAC Cosmetics kocht. Ik vind het merk niet zo spannend meer als vroeger toen het nog een enorme hype was. Ik moet wel zeggen dat de verschillende Limited Editie collecties telkens prachtige verpakkingen hebben, maar de producten zijn dan aan de binnenkant qua kleuren of finish niet echt iets wat ik zou dragen of ze lijken net op wat ik al in mijn collectie heb liggen.

Nu zag ik deze Powder Blush met de naam Your wish is my command in de nieuwe LE collectie van Aladdin (voor de nieuwe film die uitkomt) en was ook niet alleen de verpakking erg mooi, ook het product aan de binnenkant sprak mij erg aan. Ik heb namelijk een enorm bleke huid en een geschikte bronzer vinden is heel erg moeilijk. De meeste bronzers zijn voor mijn lichte huidskleur te oranje en deze zag er heel wat anders uit. Ik weet dat dit een blush is, maar als blush is deze voor mijzelf veel te donker. 


De blush komt in een mooie turkoois en gouden, kartonnen doosje met het logo van Aladdin en afbeeldingen van de gouden lamp op de achtergrond. Dit zijn het soort collecties waar je erg hebberig van wordt en waardoor je snel een miskoop zou door begaan aangezien je deze zou kopen om de verpakking en niet het product. 


Op de zijkant van het doosje staat de naam van de blush ook nog eens weergegeven.


Ook de verpakking van de blush zelf is prachtig! Een mooie reflecterende, gouden verpakking met aan de bovenzijde opnieuw hetzelfde logo en afbeeldingen in het turkoois weergegeven.


Aan de binnenkant hebben ze een afbeelding van de lamp erin verwerkt. Erg mooi en subtiel! Bijna te mooi om te gebruiken!


Zoals je kan zien is deze blush ook nog wat aan de oranje kant, maar wanneer je deze erg licht aanbrengt is deze mooie draagbaar. Ik heb enkel mijn kwast lichtjes in het poeder gedept en daarna afgetikt, anders was het nog te gepigmenteerd, wat deze blush zeker en vast is!

De blush heeft een warme, bruine tint en een matte finish, wat ik absoluut wil bij een bronzer! De meeste bronzers op de markt bevatten ook micro glitters wat ik absoluut niet voor ben. Hij blend mooi in de huid, is zacht qua textuur en ook nog eens goed gepigmenteerd waardoor ik er niet zoveel van nodig heb! Ideaal!




De overige producten uit de MAC Aladdin collectie waren niet zo mijn ding, maar met deze ben ik heel erg blij! Aangezien ik er erg weinig van nodig heb zal ik er ook enorm lang geniet van hebben!

De collectie is nu verkrijgbaar en kost nieuw €29, maar ik heb hem van iemand anders voor minder kunnen overkopen! Zeker en vast een aanrader!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)