Nyx Cosmetics - Bare with me Hydrating Jelly Primer & Tinted Skin Veil

Nyx Cosmetics heeft een compleet nieuwe collectie met gezichtsproducten op de markt gebracht. Deze collectie heeft de naam Bare With Me gekregen en is gericht op een naturelle, "no-makeup look". Hiervan heb ik de Hydrating Jelly Primer en de Tinted Skin Veil gekocht. Ik wou ook nog de face mist aanschaffen, maar deze was momenteel uitverkocht. 


De Hydrating Jelly Primer is een primer op waterbasis die heel erg licht aanvoelt op de huid. Deze zorgt ervoor dat je een mooie egale basis krijgt zodat je make-up er mooier uit zal zien en verminderd het aanzicht van je poriën zodat deze niet zo opvallend zijn. Ook zorgt de primer voor de nodige hydratatie.

De primer bevat Aloe en komkommerextracten die tot 8uur hydratatie geven aan de huid. Heel erg fijn voor deze zomer!


De verpakkingen van de collectie is vrij simpel zodat alles er heel strak en luxueuzer uitziet.


De primer komt met een beveiliging aan de bovenkant zodat er geen vuil in het product kan komen en er geen bacteriën ontstaan. Jammer genoeg komt deze niet in een knijptube, maar in een pot zodat je alsnog met je handen het product moet opnemen, wat ook niet echt zo hygiënisch is. Wat ik mis is een klein spateltje die ze soms bij een masker stoppen om zo het product op te nemen.


Het product lijkt net op doorzichtige haargel.


Wanneer je het product aanbrengt, heeft het geen kleverige textuur wat wel fijn is. Het is net alsof je een moisturizer aanbrengt op je huid die erg waterig is. Het product trekt snel in in de huid en voelt erg verfrissend aan. Wanneer ik mijn make-up boven deze aanbracht zag deze er mooi en egaal uit. En van hydratatie was er inderdaad sprake! Mijn huid voelde enorm verfrist en geeft je huid een mooie glow.

Heel tevreden met deze primer. Deze kost momenteel bij Di €13,36!



Naast de primer kocht ik ook nog de Tinted Skin Veil in de kleur Pale Light. Dit is een foundation met een lichte dekking, een soort van bb cream dus. Deze camoufleert op zeer subtiele wijze jouw oneffenheden, maar niet al te veel zodat het een mooie natuurlijk effect geeft. Een soort 'your skin but better' effect.


De formule heeft een satijnachtige finish en laat zich makkelijk aanbrengen met de handen, zonder strepen na te laten. Ikzelf heb hem met een vochtige beauty blender aangebracht en het resultaat zag er ook mooi uit. Ook deze foundation bevat vochtinbrengende bestanddelen om de huid tot wel 8 uur te hydrateren.

Deze foundation komt wel in een knijptube. Dit had ik ook graag bij de primer gezien aangezien dit veel handiger en hygiënischer is.


De textuur is niet te vast en niet te waterachtig. Ben je op zoek naar een goed dekkende foundation dan is deze niks voor jou. Als je last hebt van roodheden in het gezicht zal deze ook niet voldoende zijn om deze weg te werken, let daar dus op!



Hieronder heb ik beide producten uitgetest. 

geen make-up

met primer

met primer en foundation

Zoals je kan zien hieronder zijn roodheden niet helemaal weg te werken met deze foundation, je zal dus zeker en vast een concealer moeten gebruiken.

met primer en foundation

met primer en foundation

De foundation ziet er heel natuurlijk en mooi uit, maar heb je dekking nodig dan laat je deze best liggen. Deze foundation is meer voor de huidjes die niet veel last hebben van acné, roodheden en andere problemen. De werking lijkt meer op een bb cream, wat ook niet slecht is. Het moet niet altijd een super dekkende foundation zijn die op de markt komt.

Deze foundation is ideaal voor de zomer wanneer je niet veel make-up wilt dragen of voor dagdagelijks gebruikt wanneer je voor een naturelle look wil gaan. Deze kost bij Di momenteel €8,32! Erg fijne productjes!

xx Kimberley


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)