Makeup Revolution - Conceal & Define Full coverage foundation

Na de populaire budget concealer van Makeup Revolution, hebben ze nu ook de foundation variant met de naam Conceal & Define Full Coverage foundation op de markt gebracht. Benieuwd of deze ook zo geweldig is als de concealer? Lees dan verder... 

Qua verpakking lijkt deze alvast net hetzelfde als op de concealer. Het flesje is van glas en is redelijk zwaar, niet echt een  handige verpakking om mee te reizen. Verder heeft deze rosé gouden details als afwerking. Simpel maar mooi.


Net als de concealer heeft ook de foundation net dezelfde applicator om je product mee aan te brengen. Het is een enorme applicator maar erg handig en hygiënisch om mee te werken. Zo hoef je niet steeds je foundation eerst op je hand aan te brengen om daarna uit te smeren.



De foundation heeft een erg lichte en zachte textuur en bevat geen olie. Wanneer je hem aanbrengt blend deze mooi in de huid en hij is zeker en vast goed dekkend en gepigmenteerd net zoals de concealer. De foundation geeft je een semi-matte finish en blijft de hele dag goed zitten. Ook kruipt hij niet in fijne lijntjes en poriën want deze is smudge-proof! Voor een mooi resultaat breng je deze best aan met een beautyblender, zo blend je het product mooi in de huid voor een natuurlijk resultaat.


Ik kocht de lichtste kleur F0,5 maar die is toch net iets te licht voor mij. De kleur mocht wel wat warmer geweest zijn.

Links met foundation, rechts zonder

Verder is dit een geweldige foundation die enorm goed dekkend is. Heb je liever een naturelle look, dan is deze niet echt iets voor jou. Je kan deze hier vinden. Deze kost €9,95 en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Heel erg tevreden over dit product!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)