Commemoi.nl Shoplog

De webshop Commemoi.nl heeft heel wat leuke sierraadjes en ik kan het dan ook niet laten om af en toe enkele pareltjes te shoppen en deze aan mijn collectie toe te voegen. Nu hadden ze onlangs nieuwe spulletjes binnengekregen waarvan ik er enkele heb gekocht. Deze laat ik dan ook vandaag aan jullie zien. Alle sierraadjes komen mooi verpakt en zitten in een plastic verpakking of leuk zakje.

Naast de sierraadjes die ik kocht kocht ik ook drie leuke scrunchies. Twee daarvan hebben dezelfde print daar ik deze zo leuk vondt, ik er graag eentje in reserve had, mocht ik er eentje kwijt geraken, ik er nog eentje zou hebben.

Leopard Fushion Srunchies - €2,99 per stuk
Satin Scrunchie Neon Roze - €2,99True Love Oorbellen - €15,99

Deze hoop oorbellen zijn erg mooi en hebben een hartje als bedel. Ze zijn heel mooi afgewerkt en hebben ook wel wat gewicht. Ze zijn zeker hun geld waard en zijn gemaakt van stainless steel en zijn 100% nikkelvrij. Je kan deze in zowel goud als zilver krijgen. Net zoals alle andere sieraden!

Treasure Hunt Schelpen Oorbellen - €10,99

De trend van deze zomer zijn schelpjes en ze zijn talrijk te zien in kettingvorm maar ook oorbellen en dergelijke. Deze met gouden details en klein bedeltje zijn zo mooi!
Classy Conch Schelpen - €10,99

Ook deze schelpjes oorbellen zijn te schattig en hebben ook kleine sterrenbedeltjes. Ook deze zijn afgewerkt met gouden details.
Lollipop Oorbellen - €11,99

Als laatste kocht ik deze leuke gele oorbelletjes. Heel erg mooi en simpel, maar toch met een pop of color!
Deze webshop heeft zulke leuke spulletjes! Ik heb er zelf al een aantal keren geshopt en vindt het helemaal geweldig! Zeker een aanrader! Wel snel zijn als je iets echt wilt, want productjes zijn dikwijls snel uitverkocht!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Book review #1

Makeup Revolution - Skincare producten shoplog + Review

Makeup Revolution - Nudes Eyeshadow Palette