Jeffree Star Cosmetics - Liquid frost Canary Bling

Jeffree Star Cosmetics is de laatste tijd goed op weg om heel wat producten op de markt te brengen. Als je denkt dat je de laatste nieuwtjes in huis hebt gehaald, is er alweer iets nieuws op de markt gebracht.

Het populairste make-up product uit zijn gehele collectie zijn zeker en vast zijn highlighters. Ze zijn prachtig qua kleuren en zijn enorm verblindend. Ik heb er alvast een heleboel in mijn collectie en gebruik ze heel vaak. 

Ze komen in verschillende texturen en zijn zowel in poedervorm als in vloeibare vorm verkrijgbaar. Deze laatste zijn onlangs uitgebracht en heten de Liquid frosts. Ik koos de kleur Canary Bling uit de 8 kleuren die beschikbaar zijn. Deze zag er het mooiste uit geswatched op de site. De witte tint die ze hadden zag er mij toch iets te wit en glitterig uit.


Het product komt in een roze kartonnen doos met zilveren opschrift. Het doosje is verzegelt met een sticker in de kleur en de naam van het product. Zo ben je zeker dat het product nog niet gebruikt geweest is.


De verpakking van het product zelf ziet er erg leuk uit. Ook de dop heeft dezelfde barbieroze kleur als alle andere highlighters. Verder komt het product in een glazen flesje, heel erg leuk!

De dop is echter een beetje zoeken. Het product komt met een handig pipetje als verdeler. Om deze te gebruiken draai je eerst de dop een kwart open. Bovenaan komt er nog een knop omhoog. Daarna klik je 2 keer op die knop om het product in het pipetje te pompen. Eens dit gedaan is draai je de dop volledig open en kan je terug op de knop duwen om het product uit het pipetje te krijgen. Heel erg fijn werken zo, maar als je het niet gewoon bent is het even zoeken.


Op de foto hieronder zie je hoeveel er ineens uit het pipetje komt. Met een klein beetje geraak je al heel ver want deze is enorm gepigmenteerd en glitterig. Hou je niet van glitters in een highlighter, dan zijn deze zeker niks voor jou, want deze bevatten enorm veel glitters!

Je kan dit product op allerlei manieren gebruiken. Ofwel meng je deze door je foundation heen om een mooie glow te krijgen maar hou er dan rekening mee dat je dan ook glitters op je gehele gezicht zult hebben. Ze komen door je foundation heen, maar het zijn geen grove glitters. Ook kan je deze gebruiken als body highlighter of als gewone highlighter op je jukbeenderen.


Het product smeert mooi en egaal uit en je hebt echt maar een klein beetje nodig. Je hebt al snel teveel aangebracht.


Het product ziet er erg mooi uit wanneer uitgesmeerd, maar ook als highlighter aangebracht. Voor lichte huidskleuren is deze Canary Bling ideaal qua kleur.

Het product is heel erg dun, wel erg glitterig, maar niet plakkerig en deze blend ook mooi in de huid.



Heel erg blij met dit product! Ze zijn wat aan de prijzige kant, maar ze zijn het meer dan waard! Je kan deze via Themakeupspot verkrijgen voor €24,95 of via Ici Paris XL voor €27,90.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)