BeBella Pro - Maroon Mayhem palette

Ik had al een poosje het make-up merk BeBella Pro in het oog op de webshop van Boozyshop. Nu was er onlangs een ééndaagse actie waarbij je op dit merk 20% korting kreeg. Ik moest toch nog een aantal productjes bestellen en ik besloot dan maar om deze palette met de naam Maroon Mayhem uit te testen nu deze toch in de korting was.


De palette komt met een kartonnen sleeve op de voorzijde De palette zelf heeft een simpele, zwarte verpakking en een doorzichtige voorzijde zodat je de kleuren goed kunt zien zitten. Ik moet zeggen dat deze beter had gekund. Het plastic is heel erg dun, mocht er iets opvallen zou deze de oogschaduws toch nog beschadigen. Ik had dan liever een dichte palette gehad zodat de oogschaduws beter beschermd zouden zijn.


Op de achterzijde van de palette staan alle ingrediënten weergegeven.


De palette heeft 30 verschillende oogschaduwkleuren in de palette waarbij er heel wat neutrale tinten inzitten en ook wat warme kleuren. Het is een palette die iedereen wel kan gebruiken qua tinten.

Er zit een mooie mix van matte tinten, shimmer kleuren en metallic finishes in de palette. Voor elk wat wils!


Zowel de matte tinten als de metallic kleuren hebben een mooie pigmentatie. De matte tinten zijn wel wat minder gepigmenteerd dan de metallic kleuren, maar alsnog hebben ze een mooie pigmentatie en ze zijn ook opbouwbaar.

Ik merkte wel fallout op wanneer ik de kleuren probeerde op te nemen met een kwast. Je kwasten goed aftikken is dus de boodschap! Ook zat er een witte highlighter tint in de palette met een metallic finish die heel erg poederachtig overkwam wanneer ik deze aanbracht als oogschaduw topper (zie foto hieronder). Deze zag er net als talkpoeder uit en gaf ook heel wat fallout. Het was wel enkel bij deze kleur dat ik dit had. De overige kleuren waren makkelijk aan te brengen, blenden mooi uit en waren goed gepigmenteerd met weinig fallout.


Ik maakte volgende ooglook met de palette... Zoals je kan zien heeft de highlighter tint een poederige textuur waardoor het fallout geeft wanneer je deze aanbrengt.






Wanneer ik dit artikel schrijf staat deze palette nog steeds in de korting. Deze kost nu €21,95. Je kan ze hier vinden. Het is een leuke palette, maar voor deze prijs zou ik liever een andere palette kopen. Er zijn heel wat betere palettes op de markt qua werking die zelf nog goedkoper zijn. Het is niet echt een miskoop, maar ik heb niet echt de behoefte om er nog één in huis te halen.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)