Colourpop - Uh-huh Honey Eyeshadow Palette

Colourpop is een merk dat ik qua releases niet meer kan bijhouden. Het ene palette is nog maar bij je aangekomen en ze bieden alweer een andere aan op hun website. Colourpop heeft een hele reeks palletjes met telkens 9 kleuren, die ze per kleurenthema hebben uitgebracht. Wel heel handig als je veel een bepaalde kleur draagt of nog niet hebt en daar wat varianten omtrent wilt hebben zonder 20 verschillende palettes te moeten kopen.

Deze keer hebben ze een gele variant uitgebracht met de naam Uh-huh Honey, een erg mooie variant, want geel is mijn lievelingskleur! Deze kon ik dus uiteraard niet laten liggen en ik bestelde hem meteen bij de release. Ondertussen hebben ze ook een oranje variant uitgebracht die momenteel ook naar mij onderweg is, dus die zien jullie hier ook nog de revue passeren.



De palletjes hebben een simpele verpakking in het kleurenthema en met de naam op de voorzijde met de naam in glanzende, gouden letters. Deze palletjes hebben een kunststof verpakking, een andere dan de varianten met 12 kleuren, die zijn namelijk van karton. Jammer dat ze dit bij deze ook niet hebben gedaan.


De palette heeft 9 tinten, die allemaal in de kleurenfamilie van geel zitten. Ook krijg je ietwat okergele en bruintinten om te kunnen gebruiken in de crease. Goed dat ze daaraan hebben gedacht, zo kan je ook een ooglook maken met enkel deze palette en hoef je niet telkens een tweede te gebruiken.

In het palletje zitten er 5 matte tinten (Stinger/ Sweet Spot/ Totally Buggin'/ Oh Beehave/Buzz kill) , 3 metallics (Sunburst/ Dandy/Queen B) en 1 pressed glitter (Palooza). Ook staat er op de achterzijde van de palette dat de pressed glitter niet in de onmiddellijke nabijheid van de ogen mag gebruikt worden aangezien deze schadelijk zijn mochten deze in het oog terecht komen. Deze dienen meer op voor festival looks gebruikt te worden op bv. je slapen. Jammer dat dit wel in het klein op de achterzijde staat want niet iedereen let hierop! Wees dus voorzichtig daarmee.


v.l.n.r. Stinger/Sunburst/ Sweet Spot/ Dandy/ Palooza/ Queen B/ Totally Buggin'/ Oh Beehave/ Buzz Kill

v.l.n.r. Stinger/Sunburst/ Sweet Spot/ Dandy/ Palooza/ Queen B/ Totally Buggin'/ Oh Beehave/ Buzz Kill

Ik dacht dat een ooglook maken met deze palette een uitdaging zou worden, maar ik vind de ooglook heel erg mooi geworden. Vooral omdat er ook bruintinten in de palette zitten wordt het wat diverser.

Zoals altijd hebben de oogschaduws een mooie pigmentatie, is de textuur van de oogschaduws zacht en blenden ze ook mooi in de huid.





Heel erg blij met dit palletje en enorm benieuwd naar de oranje variant! Dit palletje kost slechts $12 en is zeker en vast een aanrader, net als hun andere kleurenvarianten! Let erop dat je de producten enkel kan vinden op hun officiële site. Dit is de enige plek waar ze verkopen! Deze producten komen uit Amerika, let er dus op dat je onder de 22$ blijft qua waarde van goederen, want de douanekosten kunnen enorm hoog oplopen als je deze overschrijdt!

Veel shopplezier!

xx Kimberley

Reacties

Jessica J. zei…
Ik vind de swatches er niet bepaald veelbelovend uitzien, maar de ooglook is wel erg mooi geworden!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)