Beautéetvogue Box - Summer 2019

De nieuwste Beautéetvogue box is vorige week weer uitgekomen en deze keer was dit de summer box. Deze editie is specialer dan anders, want deze box bestaat al 5 jaar! De eigenaresse Maryam maakte van deze box haar eigen bedrijf. 5 jaar geleden begon ze met haar passie en zocht naar aanbiedingen voor alles wat met beauty te maken had.

Ze besloot om bij enkele merken aan te kloppen om samenwerkingen mee aan te gaan en zo ontstond deze box! Deze box was al op een dag en half uitverkocht, maar het is misschien wel leuk om aan jullie te laten zien wat er in zat aangezien de producten in de box ook zo te koop zijn en je misschien wel warm maken om de volgende box in huis te halen! De volgende box komt uit in de herfst (komen 4x per jaar uit, per seizoen), waar ik nu al erg benieuwd naar ben! Maar voor nu zijn hier de producten voor de zomer box... De waarde van alle producten is trouwens €320, maar je betaald slechts 72 (excl verzending). Echt de moeite waard want deze box zit boordevol leuke merken.


Laten we beginnen met één van de toppers uit deze box en dat is deze Max Pro - XS Stijltang! Dit handige stijltang komt in reisformaat en komt in deze leuke, kartonnen koker. Ook erg handig om deze zo terug op te bergen! Deze is binnen de 6 sec klaar voor gebruik en de kleine platen (100% titanium voor optimale bescherming) zijn zo vormgegeven zodat het makkelijker is om dicht bij de haaraanzet te kunnen. De tang gaat tot 220°C en heeft een universele voltage, zodat je deze overal ter wereld kunt gebruiken! De waarde van deze stijltang is €24,95.



Het tweede product uit de box is een deodorant van het merk Dove, waar ik enorm fan van ben aangezien ik ze ook elke dag gebruik. Jammer genoeg is deze niet zo mijn ding aangezien deze een kokosgeur heeft en ik niet tegen deze geur kan! 

De deo is geïnspireerd op de beauty rituelen van vrouwen over de hele wereld, waarin de kracht van de natuur wordt gecombineerd met de voedende, hydraterende werking van Dove. Deze met de Nourishing Secrets Restoring is geïnspireerd op de beauty rituelen in India. De anti-transpirant deo heeft een zachte exotische geur van kokos en zoete rustgevende geur van jasmijn bloemen. Hij heeft een milde 0% alcohol formule en bevat ook 1/4 hydraterende crème van Dove voor 48u bescherming, en verzorging voor mooie en zachte oksels. 

De waarde van deze deo is €4,19.


Het derde product is van het merk Byron Bay en is deze Lotion Gelspray die je huid beschermt tegen de schadelijke UVA & UVB - stralen van de zon. De unieke samenstelling helpt huidveroudering door de zon te voorkomen en zorgt ook voor een mooie zijdezachte huid. Het product heeft een tropische geur en alle flesjes hebben een leuke bedeltje met een echt schelpje en mooie houten kraaltjes eraan hangen die je eraf kan halen en bv aan je sleutels of aan je tas kan hangen.

Het product bevat walnotenolie, vitamine E en aloë vera, en SPF 30 die je huid goed beschermen. Ook hydrateert deze je huid en is deze water- en beach proof! Hij trekt snel in de huid en plakt niet en wat ook top is, is dat deze een handige spray flacon heeft om deze aan te brengen.

Dit product heeft de waarde van €16,99.


Ook van het merk Zarqua zitten er 2 producten in de box. Een reinigingsmelk en een reinigende tonic.

De reinigingsmelk is voedend, hydraterend en intensief reinigend voor de huid en bevat 0% parfum, wat ideaal is voor gevoelige huidtypes, zoals die van mijzelf. De reinigingsmelk ontdoet de huid en ogen op milde wijze van make-up en vuil. De hydraterende bestanddelen zorgen ervoor dat de huid zacht en soepel aanvoelt. Hij gaat roodheden tegen en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, dit gebeurd door het nieuwe ingrediënt Pollustop®, wat hét ingrediënt is tegen luchtverontreiniging, vrije radicalen en UV-straling. Deze legt een soort beschermlaag op ons gezicht om de huid zo af te sluiten en te beschermen tegen vervuiling

Deze heeft de waarde van €10,99.


De reinigingstonic kalmeert dan weer de huid, terwijl deze op dezelfde manier wordt ontvet. Hierdoor verminderen puistjes en mee-eters en worden nieuwe onzuiverheden voorkomen. In het product zitten dode zeemineralen en antibacteriële tea tree-olie die de huid ontdoen van talg, bacteriën en vuil. 

Het product geeft je een frisse, soepele en stralende huid. Ook dit product heeft het ingrediënt Pollustop® in zich die vervuiling tegen gaat en is bedoeld voor gevoelige huidtypes. Ook dit product heeft een waarde van €10,99


Het volgende product in de box is zeker en vast welkom! Er zit namelijk een Gilette Venus Platinum Extra Smooth scheermesje in! Het mesje heeft 5 diamantachtige mesjes die een beschermlaagje hebben voor een gladdere scheerbeurt en voorkomt wondjes. Ook heeft de kop een bewegende, afgeronde kom die zich aanpast aan de rondingen zodat je makkelijk kan scheren op plekjes die moeilijk te scheren zijn zoals de bikinilijn. Het handvat is van stevig metaal die makkelijk in je hand ligt. Ikzelf gebruikte al de Venus Breeze mesjes dus deze komt ook zeker van pas.

Alle Venus mesjes passen trouwens ook op alle scheersystemen van Venus, behalve op die van Simply Venus. De waarde van dit product is €17,99.


Next up is deze Olaz - 3-Zone SPF30 Lichtgewicht dagcrème. Dit is een hydraterende crème met een lichtgewicht, niet-vettige en huidopvullende formule. Hij verstevigt de huid voor een gelifte uitstraling en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels en bovendien beschermt het ook tegen de schadelijke gevolgen van UV-stralen.

Door de hydratatie verbetert de elasticiteit van de huid en wordt deze ook geëxfolieert, gladgemaakt en gerevitaliseerd. Je kan deze zowel op het gezicht, hals en decolleté gebruiken. De crème bevat SPF30 en bevat heel wat goede ingrediënten zoals Vitamine E en pentapeptides om het huidoppervlak te herstellen. Benieuwd om deze te proberen!

De waarde van deze crème is €34,99.


Van het merk Figs & Rouge zit deze Avancé+ Invisible Pores Night Detox Serum in de box. Dit serum ontgift de huid, zuivert, minimaliseert en vermindert poriën en is ook nog eens te gebruiken voor de normale tot gecombineerde en gevoelige huid. Door dit product te gebruiken krijg je een frisse, zachte en lichte gloed. Breng het serum aan op de gereinigde huid 's avonds en blijf het inmasseren tot het volledig in de huid is ingetrokken. Wanneer je slaapt doet het masker zijn werk!

Het serum heeft ook een anti-bacteriële en ontstekingsremmende werking! Heel erg fijn! De waarde van dit product is €35.


De volgende 2 producten zijn van het merk Therme. De eerste is een Energizing body mist met de geur van witte lotus. Het is een verzorgende spray die extracten bevat van zijde en witte lotus. Spray deze over je hele lichaam of haar om je te verfrissen en om een heerlijk geurtje op te doen. Deze spray is geschikt voor alle huidtypes!

Deze heeft de waarde van €7,99.


Het tweede product van Therme is de Zen white lotus rice shower scrub. De scrub bevat zachte rijstkorreltjes die de huid een milde scrub beurt geven. Hierdoor voelt de huid heerlijk zacht en glad aan. Op basis van zijde en soja-extract verzorgt, verzacht en verwent hij de huid. Ook heeft deze een zachte, milde spa geur.

De waarde van dit product is €9,09.


Van het merk Andrélon zitten er ook een Super Shine Shampoo en conditioner in de box. Heb je beschadigde haren? Dan is deze shampoo zeker iets voor jou want deze is verrijkt met avocado- en arganolie, die je beschadigde haren reinigt, voedt en ook beschermt. Je haar voelt na één beurt al weer stevig aan en je krijgt een schitterende glans en zijdezacht haar in de plek!

Deze shampoo heeft de waarde van €3,99.


Ook zit de conditioner in de box! Ook deze is verrijkt met avocado- en arganolie, die je beschadigde haren reinigt, voedt en beschermt. Na het wassen is je haar heel makkelijk doorkambaar. Een heerlijk setje met de shampoo! 

De waarde van deze conditioner ook €3,99!


Van het merk Bio-oil zit er ook een product in de box. Deze Droge huid gel is hét product wat je moet hebben voor de droge huid. Dit product gaat uit van de bestaande technologie voor crèmes, lotions en body butters voor de droge huid en verbetert deze door het water in de formules te vervangen door olie, zodat het product bijna 100% actief wordt. Daardoor is het eindresultaat een nieuwe gelformule voor mensen met een droge huid. Deze gel bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten: 50% Bio-Oil huidverzorgingsolie, 37% Sheabutter & verzorgende oliën, 10% Vocht aantrekkende ingrediënten.

Een potje heeft de waarde van €6,95.


Volgende product is deze Andrélon Beachy texture sea salt spray. Deze spray geeft je haar een natuurlijke slag en zorgt voor een luchtig volume. Net alsof je een dagje aan zee bent geweest. Ideaal voor een messy look! En deze ruikt ook nog eens heerlijk!

De waarde van deze spray is €6,09.


Aan de voetjes is er ook gedacht, en daar ben ik blij om want die heb ik heel hard nodig. In de zomer heb ik vaak last van droge hielen waardoor ik veel last heb van kenen en barsten. En daar is dit product van O'Keeffes ideaal voor. Deze Healthy foot crème is een zeer effectieve vochtinbrengende voetcrème die ideaal is voor de droge, gebarsten huid van de voetzolen. Bij dagelijks gebruik wordt het vochtgehalte direct verbetert en wordt er een beschermende laag aan het huidoppervlak aangebracht en wordt ook verder vochtverlies voorkomen.

Het product zelf is geurloos en bevat een hoog gehalte aan glycerine, die de huid verzorgt. Binnen enkele dagen voel je direct het verschil. Deze heeft de waarde van €9,99.


Naast de verzorgingsproducten zitten er ook nog enkele beauty spulletjes in de box. Van deze producten zal ik apart nog een blogpost maken waarbij ik ze allemaal gebruik en jullie de 'aan' - foto's laat zien. Eén daarvan is dit nagellakje van het merk NYC in de kleur Times Square, een mooie roze tint.

Deze nagellak droogt binnen de minuut en zorgt voor een hoogglans gel finish. Deze heeft de waarde van €3,95.


Ook zit er van het merk Sally Hansen een Forever Stay Moisture Gloss. Deze langblijvende lipgloss heeft een hydraterende formule en zorgt ervoor dat je lippen zacht aanvoelen voor minimaal 6uur! Ik kreeg deze in de kleur Sugar Cookie, een mooie perzik tint. Helemaal mijn kleur!

De waarde hiervan is €8,95.


Van het merk LookX zit er deze Tropical tan Bronzing Powder in de box. Deze bronzer geeft je gezicht in een mum van tijd een natuurlijke sunkissed glow! Deze bronzer heeft zelf skincare in zich! Dankzij de bronspigmenten kan je het product als bronzing poeder over het gehele gezicht gebruiken of alleen op de jukbeenderen als blush. De hydraterende ingrediënten zorgen voor een moisturizing effect op de huid! Wat ook fijn is is dat deze een glow geeft, maar geen glitters bevat!

De waarde van deze bronzer is €22,50




Ook zit er een oogschaduwpalletje in de box van Monki! Deze Shady Lady oogschaduw palette met de naam Rock & Dolly bevat 4 verschillende tinten en bevat erg neutrale tinten. Enkel de highlighter kleur heeft een glans, de andere 3 kleuren hebben een matte finish! Een ideaal palletje voor in je tas voor een zomerse glam look!

Dit palletje heeft de waarde van €10.




Als laatste heb ik dé topper van deze box! Er zit namelijk een paar prachtige oorbellen met de naam Ida Coral in de box van het prachtige sieradenmerk Otazu. Deze kwam in een mooie roze doos die ingepakt was als cadeautje! Hoe leuk is dit! Het merk is voornamelijk gedragen door Lady Gaga, Madonna en Tony Braxton. 

De oorbellen zijn gemaakt met een druppelvormige koraal stenen die zijn afgewerkt met een 24-karaat gouden plating. Omdat het koraal betreft, vormen zich strepen in de steen wat een prachtig effect toont. Iedere oorbel is uniek en handgemaakt in Europa!

Deze oorbellen hebben een waarde van maar liefst €70, je betaald dus eigenlijk voor deze oorbellen en alle andere producten in de box krijg je er 'gratis' bij. Wat een deal! 







Ik kan deze box iedereen aanrader die fan is van Beauty producten! Ik ben al benieuwd naar de herfstbox! Wat vinden jullie ervan? De site vindt je hier. Een review met de make-up producten volgt later nog!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)