Benefit Sexy little stowaways

Deze week heb ik nog een pakketje in de bus gekregen die ik had besteld op Ebay. Het is terug een pakketje van Benefit en deze keer een pakketje met 10 productjes in. Deze doos heet de Benefit Sexy little stowaways.

Ik heb opnieuw gekozen voor de mini-verpakkingen omdat ik eerst de producten wou testen voordat ik ze in full-size koop, ook omdat Benefit niet zo goedkoop is als je full-size producten koopt. Voor iemand die veel reist en graag verschillende dingen meeneemt, is dit een ideale box!




Ik zal maar meteen beginnen met de productjes.

Het eerste product die in deze set zit is de It's potent! eye cream.  Deze crème vervaagt donkere kringen en helpt fijne lijntjes vervagen voor heldere, jonger uitziende ogen. Het bevat een peptide complex die bekend staat om elasticiteit en stevigheid, een mix van hydraterende plantenextracten waaronder appel-extract, dat bekend staat om collageen te stimuleren, en loquat extract, dat bekend staat om de huid tegen schade door vrije radicalen te beschermen te herstellen.



Het tweede product is Bad gal lash mascara. Deze mascara is heel populair bij vele You-Tubers en bloggers. Door de buitengewoon grote, dichte borstel maakt deze mascara met valse-wimpers-effect de wimpers oneindig veel dikker en langer.



Als derde hebben we de POREfessional make-up primer. Nog een product dat heel erg populair is! Deze kleurloze, olievrije balsem laat de poriën visueel verdwijnen. Eenvoudig toe te passen op de gebieden waar je graag een gelijkmatige teint wil hebben. Geeft je gezicht een heerlijke zijdezachte afwerking.


Het volgende product is de "That gal" face primer. Deze gezichtsprimer laat door de lichtreflecterende pigmenten de huid er nog stralender en gelijkmatiger uitzien.
Kamille en frambozen zorgen voor een kalmerend en egaliserend effect.



Dan hebben we de Hoola bronzing powder. Deze bronzer is één van de populairste bronzers van Benefit. Deze matterende poeder voor een zongebruind vakantiehuidje tovert in een handomdraai een natuurlijke, beschaafde bruine tint op gezicht en decolleté. Zonder rode pigmenten en glitterpartikeltjes.




Als volgt zit er ook nog deze Bella Bamba blush in het pakket. Een hele mooie blush die bijna iedereen prachtig staat. Deze blush ruikt heerlijk naar meloen en is prachtig op je wangen.





Als zevende product hebben we de Ooh la lift. Deze lichtreflecterende concealer maakt de partij rond de ogen lichter en verzorgt de huid met essentiëel vocht uit plantaardige werkstoffen. Zo ziet u er in een handomdraai uitgerust en uitgeslapen uit. Tip: bewaar hem in de koelkast voor een kalmerende werking tegen opgezwollen ogen.




Het achtste product is de Benefit Stay don't stray. Dit is momenteel een heel erg populair product op You Tube. Deze fixerende foundation zorgt ervoor, dat de oogschaduw en concealer blijven zitten waar ze horen. Geen uitgelopen make-up meer en nooit meer tussendoor bijwerken.




Ook zit er nog een Benefit Sunbeam in het pakket. Deze Golden Bronze Highlighter geeft u een natuurlijke, sunkissed uitstraling. Doe wat highlighter op uw wang en onder uw wenkbrauw, voor een bronzen gloed die alle huidskleuren aanvult. Vloeibare zonneschijn in een flesje!





En als laatste hebben we nog de Cha cha tint. Dit is een mangokleurige rouge voor lippen en wangen. Dit is het enige product waar ik niet tevreden over ben. Wanneer je hem aanbrengt moet je je echt haasten om het product te blenden of het product heeft al een "afruk" nagelaten waar je hem eerst had aangebracht. Een heel moeilijk product om mee te werken!




De exacte prijs van dit pakket weet ik niet meer. Ik heb hem op Ebay gekocht en daar zijn er uiteraard verschillende prijzen. Kijk dus regelmatig eens op Ebay en je kan er mooie deals doen. Deze set is uiteraard ook heel geschikt als eindejaarsgeschenk. Zeker voor iemand die van beauty houdt. Zo kunnen ze met verschillende productjes experimenteren! Ik heb deze productjes nog niet geprobeerd behalve de cha cha tint maar ik ben zeker benieuwd of ze echt goed hun werk doen.

xx Kimberley







Reacties

Jouvence zei…
leuke spulletjes.!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)