Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Hema had al een leuke beauty afdeling maar sinds kort een nieuw beautylabel met de naam B.A.E gekregen. Dit staat voor "Before anything else", dus letterlijk en figuurlijk "het eerste wat je opdoet voor je de deur uitgaat"! De boodschap die Hema met deze collectie wil overbrengen is, wie je ook bent en wat je ook doet, met deze producten ben je altijd de beste versie van jezelf.

Het label bestaat uit 138 producten die 100% vegan zijn en zijn onderverdeeld in 6 verschillende categorieën, nl. Face, eyes, brows, lips, accessoires en Eau de toilette. Elk seizoen worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die inspelen op de laatste trends.

Er zijn een aantal producten die mijn aandacht trokken en die ik wel een kans wou geven. Ik kocht in totaal 5 verschillende producten en ga deze vandaag aan jullie laten zien.


De producten zien er echt schattig en clean uit en doen mij een beetje denken aan het Amerikaanse merk Glossier. Vooral voor het voorjaar zien deze pastelkleurtjes er helemaal geweldig uit!

Het eerste product wat ik kocht is deze Master prime oil, een primer in olievorm. De reden waarom ik deze primer wou gebruiken is omdat ik een enorme droge huid heb en wanneer ik een foundation draag, zie je veel droge plekjes op mijn huid, ook nadat ik mijn huid heb gescrubd. Dit komt omdat ik ook eczeem heb. Om het toch wat egaler te krijgen wou ik deze proberen en ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben!


Ik bracht enkele druppels aan op mijn gezicht (met het handige pipetje) en smeerde deze goed uit vooraleer mijn foundation aan te brengen. Mijn huid voelde zacht aan en ik kreeg een mooie, gezonde glow op mijn huid. De olie is ook nog eens goed voor de huid want deze is verrijkt met vitamine E en hyaluronic acid wat erg hydraterend werkt. Ideaal dus voor een droge huid! Wel let je best op dat je niet teveel aanbrengt, anders gaat het product vettig aanvoelen en ziet het er ook vettig uit.




Heel erg blij met deze primer oil! Deze ga ik zeker en vast meer gebruiken! Zeker een aanrader! Deze kost €7 voor 28 ml.

Het volgende product wat ik meenam is deze Shake up skin tint, een foundation dus, in de lichtste kleur 01 natural tan, aangezien ik een erg bleke huidskleur heb.



De foundation is erg licht qua textuur en heeft een waterachtige textuur. Ik breng deze aan met een vochtige beautyblender en hij ziet er heel erg mooi naturel uit op mijn huid. Hij heeft een lichte tot medium dekking en je hebt helemaal niet veel nodig om een mooi resultaat te krijgen.

Ook met de primer oil eronder is deze heel erg mooi. Je huid heeft een mooie glowy finish en ondanks de foundation een matterend effect heeft, ziet deze er toch mooi uit omwille van de primer oil! Zo kan je ook eens wat fijne matte foundations dragen zonder dat je huid er droog uitziet.





Ook deze foundation is een enorme aanrader! Als je een droge huid hebt is de primer oil zeker een musthave om samen met deze te gebruiken! Deze kost slechts €5,50 voor 27ml en is beschikbaar in 6 verschillende kleuren, wat erg weinig is!

Naast de foundation wou ik ook graag de concealer gebruiken. Deze heeft de naam No more spots concealer en deze kocht ik ook in de lichtste kleur 01 Light. Er zijn in totaal 5 verschillende kleuren beschikbaar.


De applicator is heel erg fijn! Hij heeft een smalle punt en loopt breder uit naar het midden toe, wat erg fijn is, want zo kan je met de punt goed in de hoekjes en met de brede kant zodat je het oppervlak onder de ogen in één veeg kan bedekken.


De lichtste kleur gebruik ik onder mijn ogen en deze werkt enorm fijn! Ik heb enorm last van donkere kringen en wallen en deze licht mijn huid onder de ogen mooi op waardoor ik er frisser en wakkerder uitzie! Wel is het aan te raden de concealer goed te setten (af te poederen). Ik moet zeggen dat de concealer heel goed blijft zitten de hele dag door en dat het er niet droog uitziet onder mijn ogen, wat erg fijn is! Wel zal hij op het einde van de dag lichtjes vervagen, maar hij blijft er alsnog goed uitzien.



Voor €5 is dit echt een fijne concealer! Ben je nog op zoek naar een budget concealer, dan is dit zeker een aanrader.

Waar ik ook erg benieuwd naar was is deze Blush in a tube in de kleur 03 Sweetie Pie. Deze blush heeft een gel- tot crème-achtige substantie die je heel mooi kan blenden tot een natuurlijk resultaat.


Ik moet wel zeggen dat ik schrok wanneer ik de blush voor het eerst openmaakte. De roze tint zag er heel wat donkerder uit dan de kleur op de verpakking en deze zag er ook heel erg metallic uit. Gelukkig werd de kleur minder wanneer ik de kleur uitblendde.




Gekker nog, de kleur was bijna niet meer zichtbaar. Het geeft slechts een erg naturelle tint aan je wangen. De metallic tint verdwijnt en wordt een mooie natuurlijke glow wanneer je deze uitblend. Ik gebruikte hiervoor een vochtige beautyblender, wat heel goed werkte. Een leuk product als je graag naturelle tinten draagt.

Deze blushes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €5 per stuk.

Als laatste kocht ik ook nog deze Face Gloss in a tube. Blijkbaar is dit de laatste nieuwe trend. Het is een product die je voor alle doeleinden kan gebruiken. Je kan deze als simpele lipgloss gebruiken, op je oogleden of op je jukbeenderen. Heel erg handig om in je collectie te hebben als je eens een leuke, artistieke look wil maken.

Ook kan je deze perfect als wenkbrauwgel gebruiken! Echt een product wat handig is om te hebben.


Deze face gloss kost €4,50 en is ook in verschillende finishes zoals holografisch verkrijgbaar! Leuk voor festivals!



Ik ben helemaal weg van alle producten die ik hier heb uitgetest. Echt een leuk, en girly budgetmerk die zeker en vast een hit is! Ik ben benieuwd naar toekomstige producten die ze zullen uitbrengen en ga hier zeker nog meer van aanschaffen! Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Jessica J. zei…
Ik ben een tijdje terug alles gaan bekijken bij HEMA, maar geef toe dat er niet echt iets tussen zit dat ik móét hebben. Veel leuks dat ik weleens wil proberen, maar geen echte must-haves. Wel goed dat het degelijke producten zijn; fijn als je niet al te veel geld wil spenderen. En uiteraard: helemaal geweldig dat de gehele collectie veganistisch is!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)