Essence Vintage District

Volgend jaar kunnen jullie in het Kruidvat terecht voor de nieuwe collectie van Essence 'Vintage District' genaamd. Dit budgetmerk komt in de lente van 2013 (ja, dat duurt nog even…) met deze prachtige collectie aanzetten. Zoals Essence het zelf noemt: Coole hippie- en streetlooks meet bohemian chic. Kijken jullie mee? Deze collectie heeft echt prachtige kleuren en de blush is heel erg mooi! Dit zijn de producten die je zal kunnen krijgen:




Oogschaduw (€1,99)

De drie hoog gepigmenteerde oogschaduwkleuren zijn prettig in gebruik door de zachte en langhoudende textuur. Verkrijgbaar in 01 I’m so retro, 02 shopping @ portobello road en 03 get arty.




Gel eyeliner set (€2,59)

Kleuraccent in turkoois en grijs. Door de gelcrème-textuur van de eyeliner trek je eenvoudig een strakke lijn met het bijbehorende kwastje. Verkrijgbaar in 01 shopping@portobello road en 02 get arty.





Duo lipstick & gloss (€2,99)

Duo lipstick & gloss is een superpraktische musthave: twee texturen van dezelfde kleur zijn samengebracht in één combinatie-stick. De crèmige lipsticktextuur kan individueel worden aangebracht of als basis onder de gloss. De gloss geeft lippen een waanzinnige glans. Verkrijgbaar in 01 vintage peach en 02 antique pink.



Multi colour blush (€3,39)

De zachte perzikkleurige basistint van deze multi colour blush geeft een frisse look terwijl de gouden bloemdecoratie voor prachtige highlights zorgt die de vintagelook compleet maken. Verkrijgbaar in 01 it’s popul-art.



Nagellak (€1,89)

Perzik, roestbruin, turkoois en grijs met een lichte glinstering. Ze kunnen individueel worden aangebracht of als basis dienen voor de decoratieve lovertjes en kraaltjes uit de nail art decoration kit. Verkrijgbaar in 01 vintage peach, 02 shopping @ portobello road, 03 antique pink en 04 get arty.



Top coat gel look (€1,79)

Deze hoogglanzende top coat geeft nagels een populaire gelfinish en is ideaal om alle nagelcreaties te beschermen. Verkrijgbaar in 01 shine like new.




Nail art decoration kit (€2,59)

Met de nail art decoration kit creëer je unieke nageldesigns. Glitters, lovertjes of parels – laat je fantasie de vrije loop met een wow-effect als resultaat! Verkrijgbaar in 01 something g-old – something new en 02 designer for a day.




Dit waren de producten. Ik ga zeker proberen om de blush in handen te krijgen! Zowieso is het afwachten wat er nog in de rekken zal liggen! Welk product zouden jullie wel willen testen of zijn jullie benieuwd naar?

xx Kimberley

Reacties

Ziet er mooi uit allemaal!

www.fashiable.nl
L'observant zei…
Aaah, ze zien er mooi uit! xoxo

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)