Essence collectie 'Fantasia' Producten die ik heb gekocht

Ook Essence ligt met een nieuwe collectie in de schappen. Namelijk de 'Fantasia' collectie. Deze collectie is gebaseerd op de feeërieke sprookjeswereld. Ook van deze Limited Editielijn heb ik enkele spulletjes gekocht. Het zijn er niet zo veel maar laten we beginnen.

Als eerste heb ik de highlighting poeder gekocht in de kleur 01 Elf Yourself. Deze highlighter geeft je huid een natuurlijke glans. Hij heeft een zachte textuur een hele goede pigmentatie.




Ik heb hem heel lichtjes op mijn hand aangebracht en heb nauwelijks de highlighter aangeraakt. De blush kost €2,99.

In de collectie zaten er ook 3 verschillende oogschaduwkleuren waarvan ik er maar 2 heb gekocht. De kleur die ik niet heb gekocht, had een paarse kleur, maar die kleur draag ik niet en heb hem dus ook niet gekocht. De oogschaduwen die ik wel heb gekocht zijn in de kleuren 02 Not ivory but ebony en 03 Have you seen my unicorn (wat een grappige namen).


 02 Not ivory but ebony

 03 Have you seen my unicorn


Deze oogschaduwkleuren kosten €1,99/stuk.

Als laatste heb ik een nagellakje gekocht, deze keer wel in een paarse kleur. Ik heb de paarse oogschaduw links laten liggen, maar aan deze mooie paarse nagellak kon ik toch niet weerstaan. De nagellak heeft de kleur 01 Elves like lilac. In het flesje is de paarse kleur heel mooi, maar als je maar 1 laagje aanbrengt is hij nog steeds wat doorzichtig. Na 2 laagjes is hij wel heel mooi. Deze nagellak kost €1,89.


 1 laagje aangebracht

2 laagjes aangebracht

Dit waren de productjes die ik heb gekocht. Hebben jullie al iets van deze collectie kunnen scoren?

xx Kimberley

Reacties

Cassandra zei…
Ik heb ook de highlighter en een van de lakjes 'have you seen my unicorn.' De namen van de collectie vind ik echt gaaf!
xoxo
Ja idd die namen zijn goed gevonden :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)