Lush 'Soak 'n Float'

Oké, ik geef het toe. Ik denk niet dat er een product is dat slechter ruikt dan deze 'Soak 'n float' van Lush. Het ruikt naar verbrand rubber en is nu niet echt bepaald een lekkere geur om op je haar te smeren. Maar wat dit product doet is een andere zaak.


Ik heb namelijk heel erg last van eczeem op mijn hoofdhuid (beter bekend als roos), maar dan erger. Je moet niet denken dat mensen met dit probleem mensen zijn die hun haar niet wassen. Het is een probleem dat moeilijk op te lossen is.
Gebruik je producten zoals Head & shoulders anti-roos? Stop er dan maar snel mee, want je maakt het probleem enkel maar erger. Er zitten producten in die het probleem nog maar erger maken en die je hoofdhuid beschadigd.

Bij Lush vroeg ik of ze geen product hadden voor mensen die erg last hebben van roos. Ze hebben me dit product aanbevolen. Soak 'n float bevat cade-olie van de jeneverbesboom (dit is was zo stinkt naar teer) en lavendelolie om de talgproductie te controleren. Ook bevat het citroenolie om je hoofdhuid te verzachten.

Ik heb hem al enkele keren gebruikt en ik moet zeggen dat het wel degelijk werkt! Natuurlijk gaat je probleem nu niet zomaar na twee keer gebruiken helemaal opgelost zijn, maar je ziet een hele verbetering. Natuurlijk moet je de slechte geur er maar bij nemen. Voor wie gevoelig is voor zulke geuren raad ik het niet aan om te gebruiken. Als je het wilt proberen kan je zoals ik na het wassen van je haar met de Soak 'n float een masker op je haar gebruiken die lekker ruikt, zodat je toch de werking hebt van de Soak 'n float, maar je toch een lekkere geur op je haar hebt.



Ook raad ik het niet aan om de zeep zomaar in je kast te bewaren, want je hele kast gaat echt stinken! Ik spreek uit ondervinding. Ik heb daarom bij Lush een tin gekocht om de zeep in te steken (deze kost €2). Dan ruik je de slechte geur helemaal niet meer! Nog een pluspunt is dat je deze bar een hele tijd kan gebruiken! Je hebt niet veel nodig en hij is makkelijk in gebruik (maak de bar nat en wrijf hem gewoon over je haar! Je product zal dan beginnen schuimen. Na gebruik laat je het drogen en stop je hem terug in de tin!)

Voor wie geïnteresseerd is, is dit product te koop bij Lush voor €9,05 per stuk!

Mochten jullie dit geprobeerd hebben laat je me weten wat je er van vindt? Hebben jullie ook last van roos? Zoja, welke producten gebruiken jullie of raden jullie aan?

xx Kimberley

Reacties

Jouvence zei…
ik heb vroeger een tijdje last gehad van roos, maar bij mij hield head&shoulders anti-roos shampoo wel. gelukkig :)
Bij mij werd het steeds erger :s Gelukkig heeft het voor jou wel geholpen :) xx Kimberley

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)