Benefit Finding Mr. Bright

Ik heb nog nooit eerder een product gekocht van Benefit. Op you Tube is dit een heel populair merk. Ik hoorde er al veel over vertellen en heb nog niks negatiefs over dit merk gehoort. Nu ik een paypal account heb, ben ik online naar dit merk opzoek gegaan en heb ik een paar spulletjes gekocht op Ebay. De andere pakketjes die ik heb gekocht kan ik nog niet reviewen omdat ze nog onderweg zijn.

Het pakketje dat ik wel al in de bus heb gehad is setje met 4 producten. Dit setje heet 'Finding Mr. Bright'. Het setje bevat producten om de juiste man te vinden ;) Deze productjes zijn er om er voor te zorgen dat je aantrekkelijk bent om de juiste man te ontmoeten. De tekstjes en de verpakkingen zijn superleuk en grappig! 

De productjes zitten in een fel roze en oranje doosje. Ik heb een setje met mini-productjes gekocht omdat ik eerst alles wil testen voordat ik nog eens een full size product koop, zodat ik later geen miskoop bega.





Het eerste product die in het setje zit is Girl meets pearl. Dit is een vloeibare highlighter voor op je gezicht. Je kan het overal gebruiken zoals op je jukbeenderen. Dit staat er op de verpakking:
"For an allover lit-from-within glow, lightly blend this golden pink liquid pearl accent on top of makeup... or wear it alone, anytime you want his gaze to linger. He'll be begging to know, who's that foxy girl in pearl".





Het tweede product die je in dit setje vindt is Posietint. Dit is een cheek en lipstain. Het woord zegt het dus zelf, dit is een product die je zowel als blush of als lipkleur kan gebruiken. Het is een heel licht roze kleurtje die een natuurlijke glow geeft aan je huid of lippen. Dit zegt Benefit over dit product: " Get a natural, poppy pink flush to rival the girl next door... apply 3 small strokes of this long-wearing tint onto the apples of your cheeks & blend quickly with your fingertips in an outward sweeping motion. Layer for more colour.. It's kiss-proof, of course!".




Dan hebben we als derde product Highbeam. Dit is ook een highlighter die je op je jukbeenderen kan aanbrengen of voor de T-zone en zorgt voor een mooie glow.
Dit zegt de verpakking: "Irresistible for any man, I'm a guaranteed "pick me up"... wear me as a liqued spotlight for your cheekbones, brow bones & bridge of your nose. The effect is dreamy...the proof is in your sudden surge in suitors."



En als laatste heb ik ook een Erase paste om te testen. Dit product schijnt heel goed te zijn als under-eye concealer en om wallen weg te werken. Daar heb ik ook veel last van en ik hoop dat dit echt werkt! Ik ga dit testen en hoop het beste! Dit zegt Benefit:







"What he can't see won't hurt him! Erase the look of flaws in a flash with this creamy, industrial-strenght concealer...dab a dot on imperfections or swipe it under your eyes to help reduce the appearance of dark circles & discoloration until dawn. Perfection!

Dit waren de productjes. Ik ben er heel benieuwd naar! Hebben jullie al van Benefit gehoort of hebben jullie al iets getest van dit merk? Wat zijn jullie aanraders?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)