Clinique Chubby Stick

Ik heb al een paar producten getest van Clinique. Ook al ben ik helemaal geen fan van de lotion van Clinique, toch hebben ze een paar hele fijne producten in hun assortiment zoals de dramatically different moisturizing lotion (de gele creme). Dit is mijn favoriete product van Clinique.

Het enige wat ik nog niet had geprobeerd waren hun make-up producten. Ik had in de Flair een reclame gezien van hun nieuwe Chubby Sticks. Dit zijn lippenbalsems met een kleurtje die ook je lippen voeden. Je hebt ze in verschillende kleurtjes, maar aangezien ik niet zo een fan ben van felgekleurde lippen, heb ik een zacht kleurtje gekozen. De kleur die ik heb gekocht is 04 Mega melon.



Ze lijken heel sterk op die dikke oogschaduwpotloden. Ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen omdat ze op een potlood lijken en zijn dus ook makkelijker vast te houden. Een pluspunt is dat je deze lippenpotloden niet moet scherpen als ze bijna op zijn. Aan de achterkant van het potlood (het metaaltje) kan je draaien en zo komt de lippenbalsem naar boven zoals je met een gewone labello zou doen!





De kleurtjes zijn ook heel mooi en de lippenbalsems zijn heel romig.
Het enige nadeel is dat ze niet heel lang op je lippen blijven zitten. Als je iets eet of drinkt is de kleur al meteen weg. Wel jammer! Voor wie een leuke getinte lippenbalsem wil die de lippen verzorgt is dit wel een aanrader.

Deze Chubby Sticks kan je kopen bij Ici Paris XL en deze kosten €17,50 en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)