W7 - In the Night palette

Na de populaire "In the Nude" en "In de Buff" palettes is er alweer een nieuwe palette van het merk W7 verkrijgbaar.Deze heet de "In the Night" palette. Deze keer geen natuurlijke bruintinten, maar een mooie palette met donkerdere oogschaduwkleuren voor een avondlook te maken.



Opnieuw hetzelfde tinnen doosje als de andere 2 palettes, enkel heeft deze nu een paarse kleur en leuke sterretjes op de verpakking met 12 oogschaduwkleuren en een dubbelzijdige kwast die ik toch nooit gebruik. De palette is zeer snel na de andere 2 uitgekomen, wat wel opmerkelijk is. Maar ons hoor je natuurlijk niet klagen!

Wat ik wel al heb gemerkt is dat het deksel van de tinnen doosjes snel kapot gaan, heel erg vast zitten deze namelijk niet.



De palette heeft heel mooie oogschaduwkleurtjes, maar ze hebben redelijk veel fallout, let daar dus mee op! Maar ze hebben zeker een mooie pigmentatie en blijven een redelijk tijdje op je ogen zitten, met oogschaduwbasis!

Wel zijn de palettes redelijk goedkoop, dus dat compenseert dan alweer. Deze kost €7.99, wat zeker niet duur is. Natuurlijk mag je dan ook niet erg veel verwachten.



De kleurtjes van de oogschaduwkleurtjes van links naar rechts:

Dusty/Wonderland/Summer/Atlanta/Abracadabra/Top hat/Razzamattaz/Lady Luck/Laura E/Party Pooper/Gate Crash/Bologna.

Wat een grappige namen!


Enkele swatches




Een heel fijn palette voor een heel leuke prijs! Ik kocht deze via de webshop Alicejo!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)