Miss Sporty - So matte perfect stay Foundation

Ik heb een heel erg lichte huidskleur en voor mij is het dan ook moeilijk om de perfecte foundation te vinden die daarbij past. Ik zag bij de Etos deze foundation van Miss Sporty (So matte perfect stay foundation) in de kleur 001 Ivory , de lichtste kleur.

Ik vond deze kleur er niet te donker uitzien en besloot hem te testen op mijn hand. Tot mijn grote verbazing paste deze perfect. Ik nam hem dan ook mee naar huis. 



De verpakking van deze foundation is doorzichtig en heel handig, zodat je de kleur heel goed kan zien en ook hoeveel er nog in het flesje zit. Ook komt de verpakking met een handige pomp zodat er geen bacteriën in het flesje kunnen komen.




De foundation is niet dik, maar eerder aan de wat lopende kant. Ik zou hem eerder gebruiken als bb cream want heel veel dekking geven doet hij niet. Hij kan eerder gebruikt worden om de verkleuringen op je huid, zoals roodheid, wat te bedekken. Het is een matte foundation en beloofd ook 14 uur perfect te blijven zitten.

Wanneer je je gezicht goed afpoederd, blijft hij inderdaad de hele dag perfect zitten! Ook behoud hij goed zijn matte finish door de dag heen.

Ook voelt hij niet zwaar aan op de huid en brengt hij makkelijk aan. Ook kan je hem goed uitsmeren met je vingers of met je favoriete kwast of beautyblender.



Voor mij werkt hij heel erg goed en ik ben dan ook blij dat ik een product heb gevonden met de juiste kleur!
Zoek je een foundation met een medium dekking, dan is deze zeker iets voor jou!

Je kan deze foundation bij de Etos vinden voor maar €5! Een super goed make-up product dus!

Wat vinden jullie? Hebben jullie nog tips ivm lichte foundations?

xx Kimberley

Reacties

Vanessa zei…
Klinkt als een fijne foundation! Ik heb ook een lichte huid en voor mij werken volgende foundations goed: de All Day Long 14h van NYC en de 3 in 1 foundation van Max Factor.
Vanessa zei…
Oh, en de CC cream van Max Factor heeft ook een lichte kleur!
Dank je wel om te laten weten :) Ik kijk even in de winkel de volgende keer :)
Unknown zei…
Ziet er goed uit en een mooi prijsje! Wat heb je trouwens een mooie lay-out!
O dank je! Wat leuk om te horen :) xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)