Gosh - Frosted Nail Laquers

Vandaag heb ik 2 nagellakjes voor jullie van het merk Gosh. Deze lakjes heten de Frosted Nail Laquers. Dit zijn lakjes geven een matte finish met prachtige shimmers. Net of je hebt je nagels in glitterzand gedipt! De kleurtjes die ik kocht zijn 05 Frosted Rose en 07 Frosted Soft Coral.


De verpakking van de Gosh nagellakjes zien er steeds hetzelfde uit. Wanneer er een nieuwe collectie uitkomt, is het enigste wat Gosh verwisseld, de stickertjes bovenaan met de finish van elk lakje. Voor de rest zijn deze allemaal dezelfde. Deze keer staat er op de sticker "Glittery matt finish - Frosted Sand look". Zoals ik al zei zijn het dus lakjes met een matte finish en shimmer erin! 

Op de foto's hieronder heb ik telkens maar één laagje aangebracht. Jammer genoeg zie je nog steeds je nagels er tussendoor. Twee laagjes is dus echt wel aan te raden!

07 Frosted Soft Coral

Dit lakje heeft een mooie koraalroze kleur. Ik vind dit meer een lakje voor in de lente, maar je kan dit natuurlijk dragen wanneer je wil. De lakjes drogen ook heel erg snel op.




05 Frosted Rose

Dit lakje heeft een mooie rosé-gouden kleur. Wanneer je je nagels lakt zie je eerst vooral veel glitters zitten, maar wanneer het opdroogt komt het mooie zandeffect tevoorschijn.





Het enige nadeel aan deze lakjes is dat ze niet makkelijk eraf te halen zijn. Het is een even groot gedoe als met de gewone glitterlakjes. Even goed laten weken, voor je het er volledig afhaalt dus!

Ik weet niet of deze lakjes nog te koop zijn, maar ik wou ze toch nog even met jullie delen. Deze lakjes kostten €7,29 per stuk, wat ik wel wat aan de dure kant vind voor deze lakjes. Je kan ergens anders ook mooie lakjes halen die een stuk goedkoper zijn. Als ze nog verkrijgbaar zijn, kan je ze vinden bij Kruidvat!

xx Kimberley

Reacties

Anoniem zei…
The result looks pretty, so glittery!

Nati xx

artdicted2.blogspot.com/
They are pretty indeed, but a pain in the butt for removing from your nails! :) xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)