Preview - Catrice LE 'Doll's Collection'

Vanaf eind maart t/m half mei 2015 kan je de nieuwe Limited Edition "Doll's Collection" van Catrice in de schappen vinden. Deze collectie neemt je mee naar de sixties en laat je kennis maken met de Jetset glamour en zwart-wit contrasten van toen. Vooral Twiggy was hét idool van die generatie. Deze collectie is een beetje op haar gebaseerd. Ze was bekend om haar grote ogen, eyeliner en lange wimpers. Daarom zie je ook producten terug die je op weg helpen om deze look te creëren. De jaren 60 zijn weer even terug!


 De producten

Doll’s Collection by CATRICE – Satin Matt Eyeshadow


C01 Playing in Lavender Heaven

C02 Hide & Green

C03 Be My Porcelain Doll! 


The look. De zachte poeder-oogschaduw met satijnglans biedt maximale dekking in lavendel, roomwit en pastelgroen. De aangenaam textuur voelt fluweelzacht aan op de huid en de unieke op-art verpakking is een echte eye-catcher. Verkrijgbaar in C01 Playing in Lavender Heaven, C02 Hide & Green, C03 Be My Porcelain Doll! 
Consumentenadviesprijs: € 3,89

Doll’s Collection by CATRICE – Matt Dip Eyeliner


Twiggy’s ogen. Een extra brede eyeliner - de Sixties Wing - is de ultieme look  voor de perfecte poppenogen. Met de langhoudende Matt Dip Eyeliner teken je gemakkelijk en snel een grote zwaluwstaart langs de bovenwimperrand. Voor een nauwkeurig resultaat en een diepdonkere, matte finish.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Doll’s Collection by CATRICE – Glamour Doll Mascara


Icoon. De immens populaire Glamour Doll Mascara is er nu in een limited edition. Het speciale elastomeerborsteltje dekt elke individuele wimper met een diepzwarte textuur zonder deze te verzwaren. Voor extra volume en om fascinerende, lange en volle wimpers te creëren. Sixties tip: voor grote poppenogen is het essentieel om mascara op zowel de boven- als onderwimpers aan te brengen! Verkrijgbaar in C01 Black.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Doll’s Collection by CATRICE – Doll Lashes



Big is back. Kunstwimpers mogen niet ontbreken in deze look. Met Doll Lashes biedt CATRICE kunstwimpers ala Twiggy voor boven- én onderwimpers. Voor een expressieve oogmake-up met wow-effect! De set bevat een minitube lijm. 
Consumentenadviesprijs: € 4,59

Doll’s Collection by CATRICE – Ball Blush



Bubble Ball. Dep deze romige koepelvormige blush rechtstreeks op je wangen en er ontstaat een poederachtige, matte finish bij contact met de huid. De lichte textuur voelt heerlijk zacht en de frisse abrikooskleur geeft een stralend effect. Verkrijgbaar in C01 Droll like a Doll.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Doll’s Collection by CATRICE – Nail Lacquer

C01 Droll like a Doll

C02 Playing in Lavender Heaven

C03 Hide & Green

C04 Be My Porcelain Doll!

Sixties nagels. Ultieme kleuren, ultieme dekking en ultieme glans maken van nagellak echte must-haves met effecten, variërend van naturel tot glinsterend. Lavendel, abrikoos, pastelgroen en wit met abrikoosglitters - deze lentekleuren geven de retro look een licht accent. Daarnaast heeft het potje een extravagant op-art dessin. Verkrijgbaar in C01 Droll like a Doll, C02 Playing in Lavender Heaven, C03 Hide & Green en C04 Be My Porcelain Doll!.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Doll’s Collection by CATRICE – Cuticle Tattoos


Stijl met een statement. De Cuticle Tattoos - kleine en grote strikjes - breng je direct op je nagelriem aan om de nagels stijlvol te omlijsten. Reinig het gebied waar je de nagelriemtattoo wilt aanbrengen grondig. Vervolgens kies je de gewenste tattoo grootte, knip deze uit en verwijder het witte velletje op de achterkant. Druk de tattoo vervolgens op een droge huid gedurende 5 seconden aan, met de afbeelding naar beneden. Trek tot slot de transparante folie omhoog, et voila! De tattoos zijn gemakkelijk te verwijderen met behulp van babyolie. Verkrijgbaar in C01 Catch me if you’re Ken.

Consumentenadviesprijs: € 2,39

xx Kimberley

Reacties

Jouvence zei…
persoonlijk vind ik deze limited edition tegenvallen xx
Heb ik ook zitten denken! Veel speciaals vindt ik er ook niet aan. Het enige wat ik mss wel zou proberen is de blush, verder niet echt iets :) xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)