Lush Shoplog

Het is al een tijdje geleden dat ik een bezoekje bracht aan één van mijn favoriete winkels, namelijk Lush. Ik ben in de kerstvakantie een dagje gaan shoppen met mijn vriend (en ja, er komen nog meer productreviews langs van deze shoppingtrip ;)) en ik heb enkele productjes gekocht. Laten we kijken wat ik heb gekocht :).

Lemony Flutter

Dit is een product dat ik opnieuw heb gekocht. Mijn vorige potje dat ik gebruikte was helaas nog niet opgebruikt want je doet er echt super lang mee, maar deze was intussen slecht geworden. Ik gebruik dit echter heel vaak en graag en daarom heb ik een nieuw potje gekocht.

Voor diegene die dit product niet kennen, dit is een product dat ontwikkeld is speciaal voor de verzorging van nagelriemen. maar je kan het natuurlijk op elk droog plekje gebruiken zoals je hielen, ellebogen, enz...

Door de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters, zorgt het ervoor dat je nagels en nagelriemen heel erg zacht en soepel worden. En het beste van alles? Het ruikt heerlijk naar citroen! Mijn lievelingsgeur :).

Deze kost €10,65 per potje. Wat aan de dure kant voor een nagelriemproduct, maar je doet er erg lang mee en je kan het voor nog andere dingetjes gebruiken.  



Melting Snowman

Ook dit product is een herkocht product. Ik kocht deze melting snowman vorig jaar met kerst en ik was zo blij om deze opnieuw te kunnen kopen. Binnenkort zijn deze al opnieuw niet meer verkrijgbaar (enkel bij kerstcollectie). Gelukkig heb ik er nog eentje kunnen scoren.

Deze melting snowman bevat kaneel, kruidnagel en zoete sinaasappel, zeker een kruidig geurtje! Laat deze oplossen onder warm water terwijl je jouw bad laat vollopen. De ingrediënten stimuleren je bloedsomloop en peppen je op, de cacaoboter en amandelolie zorgen voor een zijdezachte huid!

Deze is te koop voor €4,95 per stuk.

 

Avobath

Volgend product kocht ik nog niet eerder. Toen ik in de winkel aan het rondneuzen was, rook ik deze bruisbal en was meteen verkocht. Deze bruisbal bevat veel gepureerde avocado en olijfolie, die zorgen voor een zachte en gevoede huid. De essentiële oliën uit citroengras, rozenhout en bergamot verdrijven sombere gedachten en maken je goed wakker. Heerlijk om de dag fris te beginnen.

Deze bruisbal is te koop voor €4,95 per stuk.


Each Peach

Alweer een product dat ik opnieuw heb gekocht is deze Each Peach. Dit is een massagebar die je in je handen laat smelten. Deze massagebar bevat boters die een speciale behandeling hebben ondergaan waardoor deze makkelijk smelten en fijner op de huid aanvoelen.

Deze bar bevat heel veel voedende mangoboter om je huid de nodige vitamines te geven. Ook bevat deze citrusoliën van limoen, zoete sinaasappel, mandarijn en grapefruit. Een frisse en fruitige combinatie voor extra energie en een goed humeur. Laat de bar smelten tussen je warme handpalmen en masseer de olie over de huid.

Deze zijn wel niet zo goedkoop en kosten €10,95 per stuk.


Tender is the night

Nog een massagebar die ik kocht is deze Tender is the night. Deze gebruik je op net dezelfde wijze als de Each Peach. Deze zit boordevol Jasmijn en Ylang Ylang.

Ook deze massagebar kost €10,95.



Dragon's Egg

Het laatste product dat ik kocht is ook een bruisbal en een absolute favoriet van mij (veel favorieten vandaag!) en dat is deze Dragon's Egg. Wanneer je deze bruisbal in je volgelopen bad laat zakken zie je een prachtig kolkend kleureffect en ruik je de verfrissende geuren van citroen en bergamot. Echt een aanrader.

Deze bruisbal kost €4,95.


Dit was mijn Lush shoplog! Laat zeker een comment achter met jullie favoriete Lush producten, zodat ik wat nieuwe spulletjes kan uittesten de volgende keer :)

xx Kimberley


Reacties

Unknown zei…
de sneeuwman vindt ik echt super schattig !
Xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)