Lush 'Candy Mountain' & 'Party Popper'

Vandaag heb ik weer twee badproducten van Lush om jullie te tonen. Het eerste badproduct is 'Candy Mountain'. Een heerlijke bubble bar die ruikt naar vanille. Net of je je wast met echte snoepjes :). Deze bubble bar is goed voor twee heerlijke schuimbaden. Als je hem zo in je bad laat oplossen krijg je niet zoveel bubbels. Het is echt de bedoeling dat je de bubble bar in je hand houdt onder het stromend water. Zo ontstaan er superveel bubbels. Wanneer je klaar bent zou je water een zachtroze kleur moeten hebben.



Mocht je deze ook willen proberen raad ik jullie aan zo snel mogelijk nog eens langs te gaan bij Lush, want sommige items zitten enkel bij de kerstcollectie! Deze bubble bar kost €4,50 per stuk.


Het tweede product is 'Party Popper' (zo leuke namen allemaal!). Dit product is een bath bomb die je maar één maal kan gebruiken. Je laat hem in het water zakken en laat hem zijn werk doen. Hij laat een spoor na van knettersnoep en 'zeepsliertjes'. Deze sliertjes zijn gemaakt van gedroogde honingmeloen. Deze bath bomb is echt iets voor de feestbeesten want hij ruikt heerlijk naar gember en champagne! Helaas is hij niet om op te drinken ;). Deze 'Party Popper' kost €5,95 per stuk.



xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)