Elf Jumbo Lip Gloss sticks

Ik had in vorige blogposts al de Clinique Chubby sticks en de Hema lip balm sticks besproken, maar deze keer heb ik de Elf Jumbo lip Gloss sticks voor jullie te tonen.






Deze lip gloss sticks zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Het zijn grote lippotloden met de textuur van een lipstick. Ze bevatten extracten met jojoba en sojaboon. Ook bevatten ze vitamine E dat je lippen hydrateert en beschermd. Doordat ze de vorm hebben van een lippotlood zijn ze handig om aan te brengen. Is je lippotlood bijna op? Draai dan gewoon aan het uiteinde van het potlood en een nieuw stukje komt tevoorschijn.

Ik heb de 8 verschillende kleuren voor jullie geswatched. Hieronder kan de je verschillende kleurtjes zien.
Op sommige foto's staan er maar 7 kleurtjes, dit komt doordat ik er eentje was vergeten bij te leggen. Ik heb wel het kleurtje bij de swatches geplaatst!

In the nude

Summer Nights

Coco Loco

Pink Umbrellas

Tiki Torches

Flirty & girly

Movie Star

Sangria Starters

Zoals de vorige sticks blijven ook deze niet erg lang op je lippen zitten. Natuurlijk zijn het wel gloss sticks. Een gewone lipgloss blijft ook niet zo lang op je lippen zitten! Voor maar €2,50 per stuk zijn ze best wel goed! Je kan ze via deze link vinden: http://nl.eyeslipsface.be/category-311/product-484.html
Mocht je eens bij Elf (Eyes Lips Face) bestellen, dan zijn deze zeker eens het proberen waard.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)