NARS Duo Albatros/Orgasm

Eén van de meest populaire blushes van het moment is Orgasm van NARS. Ik wou hem al een tijdje aanschaffen maar vond hem toch te duur. Ik had ook al een paar andere producten op mijn verlanglijstje staan van NARS die ik graag wou hebben.
NARS is een high end merk (een duur merk) en vele visagisten en make-up freaks zoals ik zijn erg gek op!
Jammer genoeg kan je NARS enkel in Amerika kopen bij Sephora. Ook in Nederland in de Sephora is dit merk niet verkrijgbaar.

Ik zag op Ebay dat ze nu een duo palletje hadden met 2 producten die ik graag wou hebben, namelijk de blush Orgasm en de highlighter Albatros.


De doosjes zijn fluweel zwart met het merknaam NARS erop. Hele mooie en subtiele verpakking. Elf cosmetics heeft tegenwoordig ook zulke verpakkingen voor hun producten.



De blush Orgasm is een blush met een mooie perzikkleur die ietwat een subtiele gouden glans in zich heeft. Wanneer je heb op je wangen aanbrengt heb je niet snel teveel op, maar krijg je eerder een mooie roze glans.

De highlighter Albatros is een highlighter met een gouden glans. Hij bevat een soort geelachtige glittertjes die je huid een mooie natuurlijke glans geeft. Ook ziet de highlighter in elk licht er telkens anders uit. Daar waar het licht de highlighter raakt, daar krijg je die mooie gouden gloed.


De producten zijn zacht van textuur, de doosjes liggen prettig in de hand, ze zijn goed gepigmenteerd (zeker niet teveel) en geven geen fall-out. Kortom, een superproduct!

Aangezien de producten van NARS duur zijn als je ze apart koopt (deze kosten in Amerika $28, ongeveer €22 omgerekend), ben ik blij dat ik ze per duo heb gekocht. Tenslotte gebruik ik nooit een volledige blush op aangezien ik redelijk veel producten al heb liggen die ik gebruik.

Mochten jullie deze ook aan jullie stash willen toevoegen, dan raad ik jullie aan om op zoek te gaan via Ebay of via andere webshops.

xx Kimberley

Reacties

j.v. zei…
Wow! Supermooie blush en highlighter :) superaanwinst!
Dank je! En idd ik ben er superblij mee :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)