Hema 'Blushers'

Hema heeft speciaal voor de feestdagen een paar nieuwe producten aan hun lijn toegevoegd. Ook hebben ze twee nieuwe blushes, of zoals Hema ze noemt, 'Blushers'.
De blushes zitten in een doorzichtige verpakking met een bol deksel. Het enige nadeel aan zulke verpakkingen is dat je ze niet makkelijk in je stash kunt opbergen. De blushes zelf hebben een heel erg mooi patroon met een rozenkrans.



Hema geeft hun producten nooit een naam, wel een nummer. De blushes die ik heb gekocht hebben de nummers 05 en 06.

05

Dit is een felroze blush met gouden shimmer erin. Eenmaal je ze op je vinger swatched zijn ze heel mooi, maar wanneer je ze op je wilt gebruiken op je wangen komt er bijna helemaal niks meer vanaf. Je moet echt een paar keer de blush aanbrengen om hem daadwerkelijk ook te zien.

06

Deze blush heeft een perzikachtige kleur met wederom ook gouden shimmer. Zoals de andere blush zie je er bijna niks van terug wanneer je hem op je wangen hebt aangebracht. Het is eerder een subtiele glans. Jammer...

Boven kleur 06, onder kleur 05

Als je op zoek bent naar blushes met een subtiele kleur dan zijn deze zeker iets voor jou. Als je een blush zoekt die feller is van kleur dan zou ik deze toch maar in de rekken laten liggen. Deze blushes zijn te koop bij de Hema en kosten €5,50 per stuk.

xx Kimberley

Reacties

De kleuren zijn niet alleen prachtig maar het ontwerp ook! Leuk!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)