Lush 'Tea tree toner tabs'

Ik heb vroeger ontelbaar veel producten gebruikt om mijn acné te toen verdwijnen. Met ouder worden is dit heel erg gebeterd. Soms heb ik nog last van enkele puistjes, vooral als ik vettig voedsel of chocolade heb gegeten.

Het beste is om een onrustige huid niet met agressieve producten te behandelen. Als je dit doet tast je je talgklieren nog meer aan, en kan het nog erger worden.
Als je last hebt van een onrustige huis, kan je dit het best behandelen met Tea Tree. Bij Lush zag ik dat ze tabs hadden met tea tree om je gezicht te stomen. Als je stoomt komt de tea tree olie vrij uit de tab en komt terecht op je huid. Zo kan je die slechte bacteriën weghalen!



Hoe gebruik je deze tabs?
Neem een kom met heet water. Doe daar een tab in. Deze tab zal oplossen in het water zoals een bruisbal. Door het bruisen komen ingrediënten vrij die je huid zal genezen. Ga met een handdoek over je hoofd boven de kom zitten en laat de stoom zijn werk doen. Het beste is dat je je ogen gesloten houdt. Ontspan voor een paar minuten en luister desnoods naar wat rustgevende muziek.

Ik ben er zeker van dat dit een betere manier is om je huid op een gezonde manier te behandelen zonder al die agressieve producten.

Deze tabs zijn bij Lush te koop voor €1,05 per stuk.

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
Thanks voor het volgen! Ik volg je ook :-)

Liefs
www.myglamtown.blogspot.com
Dank je :) ! xx Kimberley
Unknown zei…
hey zullen we elkaar volgen?

xxx www.outfitsofthisyear.blogspot.nl

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)