Too Faced: The return of sexy (Palette)

Ook Too Faced heeft alweer een prachtige nieuwe palette uitgebracht. Deze palette heeft de naam 'The return of sexy" gekregen. Deze palette bevat 15 verschillende oogschaduwkleuren en je krijgt er ook een miniversie van de Too Faced Shadow Insurance (primer) erbij. Ook zitten er 3 kaartjes bij hoe je met ieder klein paletje een ooglook kan maken.





Deze palette is onderverdeeld in 3 kleinere palletjes, namelijk 'The Ingénue, The Icon & The bombshell.

 The Ingénue

Naam van de kleuren: Naïve (boven), Ingénue (links), Innocent (missen), New in town (rechts) & Casting couch (onder)



The Icon

Naam van de kleuren: Pink Diamond (boven), Icon (links), Divorcée (midden), Hopeless romantic (rechts) & Primadonna (onder)




The Bombshell

Naam van de kleuren: 7 Year itch (boven), Bombshell (links), Hollywood (midden), Maneater (rechts) en Beautymark (onder).

De oogschaduwen zijn heel erg gepigmenteerd en hebben een zachte textuur. Ze blenden daardoor heel erg makkelijk.



Ook krijg je bij de palette een waterproof eyeliner. Deze heet de Too Faced Perfect Eyes waterproof eyeliner. Langs de ene kant heb je een mooie zwarte eyeliner en langs de andere kant zit er een rubberen topje om je eyeliner te kunnen vervagen. Hij is heel erg creamy en gemakkelijk aan te brengen. Deze kost apart ongeveer €18,95.





Deze palette is te koop bij Sephora in Nederland en kost ongeveer €65. Dit is dus wel een hele mooie prijs als je weet dat je er al een eyeliner van €18,95 bijkrijgt en dan ook nog eens een primer. Zeker een aanrader voor wie een aantal goede producten voor een aardige prijs wil kopen. 

xx Kimberley

Reacties

Jouvence zei…
mooie kleuren xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)