Lush 'Roots'

'Roots' is één van de vele haarbehandelingsproducten die bij Lush te koop zijn. Deze 'Roots' is een speciale behandeling voor je hoofdhuid. Dit is iets waar ik het meeste last van heb.

Het verbetert de conditie van de hoofdhuid waardoor je haar beter gevoed, glanzend en gezond wordt. Er zit menthol in, dit stimuleert de doorbloeding voor de huid, waardoor je haar beter gevoed wordt en makkelijker langer groeit.

De persoon die dit product heeft gemaakt heeft veel research gedaan om dit product te maken. Mark werkte vroeger als trichologist, als specialist die alles weet van haar- en hoofdhuid problemen. In een salon van Elizabeth Arden behandelde hij veel mensen die allerlei problemen met hun haar of hoofdhuid hadden, hij ontwikkelde speciale behandelingen voor hen. Roots is één van de producten die hij toen al bedacht en aan mensen voorschreef.

Welke ingrediënten zitten er in 'Roots'?
Het tintelt op je hoofd, door de mintinfusie en -oliën die hierin zitten. Honing verzacht je haar maar verzwaart het niet, het is dus ook geschikt voor mensen met fijn haar. Extra virgin olijfolie versterkt en verzorgt je haar. De zoete sinaasappel en neroliolie in Roots zorgen voor een heerlijke geur en hebben invloed op je humeur, je wordt er blij van! Ook zit hier citroenzuur in, dat helpt om je haarschubben beter te laten sluiten zodat de haar meer glanst.

Hoe gebruik je 'Roots"?
Verdeel wat Roots over je haar en laat het lekker 20 minuten intrekken. Daarna was je het en gebruik je een lichte conditioner.


Behandel je haar en hoofdhuid met zachtheid, masseer dus voorzichtig in en uit en dep je haar droog met een handdoek!
Als je deze behandling drie maal per week gedurende een aantal weken doet, zul je echt een flinke verbetering zien!




Leuke tip!

Als je 5 lege en schone potjes terug brengt naar de winkel, krijg je een gratis gezichtsmasker! Gooi je lege verpakkingen niet weg!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)