Kneipp douchegel

Als ik mij niet zo lekker voel of ik heb nood aan een ontspannende douche gebruik ik meestal de douchegels van Kneipp. Ik heb er dit weekend 2 gekocht bij het Kruidvat. Deze keer heb ik de douchegel met amandelbloesem gekocht en ook één met Mint Eucalyptus.


De douchegel met Amandelbloesem bevat amandelolie en jojoba-olie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je een hele zachte huid krijgt. Deze douchegel is daarom geschikt voor een droge of gevoelige huid.


De douchegel met Mint Eucalyptus is meer geschikt als je je niet zo lekker voelt en je je luchtwegen terug wilt vrijmaken. Deze douchegel bevat natuurlijke mint- en eucalyptusolie en zorgt voor een aangenaam fris gevoel en verlicht je verkoudheid. Het is de Eucalyptus die ervoor zorgt dat je verkoudheid weggaat en de mint zorgt ervoor dat je minder vermoeid bent.



Beide producten bevatten geen conserveringsmiddelen (zoals parabenen), geen minerale oliën en zijn zeep- en pH-neutraal vrij. Ook zijn deze producten niet getest op dieren en zijn dermatologisch getest. Een heleboel voordelen dus. Ik heb deze douchegels al meermaals gekocht en blijf er tevreden over.

Je kan deze douchegels kopen in je supermarkt en drogisterijen. Deze kosten ongeveer €4,99/stuk.

xx Kimberley




Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)