Huda Beauty - New Nude Eyeshadow Palette

Een palette die ik al een tijdje op het oog had is deze Huda Beauty - New nude oogschaduwpalette, met een prachtige mix van nude tinten. Eindelijk heb ik hem ook in huis gehaald en wat een parel is deze palette! De palette komt in een plastic, witte verpakking en roze opschrift. Het ziet er simpel maar chique uit.


De palette zelf heeft een mooie nude tint en een prachtige afbeelding van Huda zelf die een prachtige ooglook aanheeft. Echt een heel mooie vormgeving. Verder is de palette van stevig karton gemaakt en sluit deze magnetisch af.


In totaal zitten er 18 verschillende kleuren in de palette met verschillende finishes. Er zitten 10 matte tinten (kleuren Bare/ Play/ Love Bite/ Spanked/ Lace/ Tickle/ Secret/ Tease/ RAW en Teddy) , 1 creamy concealer tint (kleur Concealed) die voor een goede oogschaduwbasis kan gebruikt worden, 2 pressed glitters (Excite/Infatuated) die een speciaal soort siliconenen bevatten die voor een helderheid en 'diepe glitter' zorgen,  4 pigmentkleuren met "iridescent chunks" (Crave/ Fantasy/ Daydream en Charmed), wat Huda "parelvlekken" noemt. Heel erg glanzende kleuren met een duo-chrome finish, en 1 pressed-pearl oogschaduw die acacia honing, jojoba en zonnebloemwax bevat die ervoor zorgen dat deze goed over de matte tinten kan gedragen worden. Qua uitzicht zien ze er alvast geweldig uit!


Er zitten zowel warme als koele nude tinten in de palette en variëren van mauve en taupe kleuren naar koper, gouden en roze tinten. De matte tinten bevatten Aloë vera en kokosnoot olie waardoor ze een boterachtige structuur hebben. De oogschaduws blenden makkelijk en mooi met elkaar en ze zijn ook heel goed gepigmenteerd. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om een mooie ooglook te maken. Een prachtige palette!

Rij 1

Bare/ Crave/ Play/ Fantasy/ Love Bite/ Spanked

Rij 2

Lace/ Daydream/ Tickle/ Excite/ Infatuated/ Kinky

Rij 3

Concealed/ Secret/ Tease/ RAW/ Charmed/Teddy

Dit is de prachtige ooglook die ik maakte met enkele oogschaduws!






De palette is via de Franse Sephora te verkrijgen (geen douanekosten) voor €65, wat aan de prijzige kant, maar deze palette is het zeker en vast meer dan waard!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)