Kimchi Chic x Ketnipz Rainbow Sharts Eyeshadow Palette

Voor wie grote fan is van Ru Paul's Dragrace zal de naam KimChi wel bekend in de oren klinken. Deze drag queen werd vooral bekend omdat hij/zij de eerste Koreaans/Amerikaanse van afkomst is die heeft meegedaan aan Ru Paul's Dragrace. Vooral door de opvallende make-up rondom de ogen is KimChi niet onopgemerkt gepasseerd. Nu bracht KimChi ook een eigen make-up lijn uit met de naam Kim Chi Chic, die er erg kleurrijk en Koreaans uitziet

En als dit nog niet genoeg is, heeft ze voor haar eerste oogschaduwpalette al een eerste samenwerking binnen! De naam Ketnipz zegt jullie misschien weinig, maar als ik jullie een afbeelding van de cartoon laat zien, zullen jullie deze ongetwijfeld kennen van ontelbaar veel memes, enz... Een beetje een rare combinatie voor een samenwerking en ik heb zelf persoonlijk niks met deze samenwerking, dat wel, maar de verpakking ziet er alvast to die for uit!


Op de palette zelf staat er dat dit een exclusive Limited Edition volume 1 is. Er zullen dus ongetwijfeld nog meerdere volgen zo te zien! Deze heeft de naam Rainbow Sharts


Op de voor en achterzijde van de palette zijn er heel wat leuke cartoon versies van KimChi en Ketnipz samen te zien. Heel erg leuk en origineel dat ze zo ervoor hebben gekozen om de palette vorm te geven. Een echte collector's item!

Ook zit er een grote spiegel aan de binnenkant en de palette zelf is redelijk dit en groot, net een boek!


Als je al heel wat palettes met bruintinten hebt, heb je deze zeker niet nodig want 3/4 van de palette heeft basistinten met een aantal felle kleurtjes. Maar op de één of andere manier heeft deze palette iets unieks.

Er zitten 18 verschillende kleuren in deze palette waarvan 10 kleuren mat zijn, de overige hebben een mooie metallic finish.


Ik had erg veel verwachtingen van deze palette en dacht dat deze enorm gepigmenteerd zou zijn. Jammer genoeg is dit niet van tel bij de matte tinten. Ze voelen erg droog aan qua textuur en ook bij de swatches zijn deze niet optimaal. Ik moest tot 2x toe product op mijn vinger nemen om een ietwat mooie swatch te maken, want opvallend waren ze niet echt. Ook de felle tinten vallen erg weg. Heel erg jammer want dit is zo een prachtige palette.

De metallic kleuren daarentegen hadden wel een mooie pigmentatie en kwamen erg mooi tot hun recht. Ze blenden ook mooi en zien er ook mooi uit. Jammer dat de matte kleuren de palette naar beneden halen. Hieronder zet ik even de swatches ...

v.l.n.r. Onyx/ Burnt/ Toast/ Rust/ Watermelon/ Blueberry

v.l.n.r. Burgundy/ Organza/ Chocolate/ Natural/ Ocean Blue/ Grape

v.l.n.r. Penny/ Champs/ Copper/ Silk/ 24K/ Rich

Een ooglook die ik maakte met de palette zag er zo uit...




Je kan best mooie ooglooks maken met deze palette, maar een wauw-factor heeft deze niet. Ik ga zeker later nog enkele looks met deze palette maken en deze verder testen.

De palette kost €27,95 en is verkrijgbaar bij Boozyshop!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)