Beauté et Vogue Box Unboxing

De beauté et Vogue Box is er weer! Deze seizoensbox komt elke 3 maand weer uit en ook deze keer heb ik er eentje kunnen scoren. Je kan in deze box heel wat verschillende merken en producten ontdekken maar aan een fractie van de prijs! Zo zitten er deze keer 20 producten in de box die samen de waarde hebben van €345, maar je betaald slechts €79,95! Over een goede deal gesproken! Zeker en vast een aanrader om cadeau te geven aan iemand! Wees wel snel want de boxen zijn steeds snel uitverkocht. Via deze link kan je zien hoeveel er nog beschikbaar zijn en kan je ze ook bestellen! Natuurlijk kan je de producten los ook in de winkels terugvinden, je hoeft dus niet de box te bestellen als je interesse zou hebben in slechts 2 dingen.

De winterbox deze keer heeft de naam Vivacious, een box om jouw levendige en aantrekkelijke kant te benadrukken zoals ze het noemen. 


De producten komen steeds in deze vrolijke roze box.


Wanneer je de box openmaakt kom je eerst en vooral pamfletten tegen met kortingscodes en een grote lijst met alle producten die in de box zitten en hun originele verkoopprijs in de winkels.



En hier is dan de overvolle box! Zeker en vast de moeite waard als je deze nog niet kent! Heel wat leuke en bekende merken! Dé leukste box die ik al ben tegengekomen! Laten we de box even ontleden en kijken welke producten er deze keer in zitten...


Eerst en vooral zitten er 3 producten in de box van het merk John Frieda, een merk dat vooral in NL bekend is (deze box komt dan ook uit NL).

Het eerste product is deze Frizz Ease Forever Smooth Shampoo. Deze bevat kokosolie en maakt je haar zijdezacht. Deze is ook geschikt voor gekleurd haar en maakt je haar pluisvrij. Deze shampoo kost €10,09 in de winkel.


Bij de shampoo hoort ook de conditioner. De John Frieda - Frizz ease Forever Smooth Conditioner zit ook in de box! Ook deze bevat kokosolie en maakt je huid nog zachter en glanzender als je deze na de shampoo gebruikt. Deze kost ook €10,09 in de winkel.


Ook zit er een John Frieda - Frizz Ease Secret Agent Touch-up crème in de box. Deze crème breng je aan op droog haar doorheen de dag. Deze verandert dof en pluizig haar onmiddellijk in glad en soepel haar met een mooie glans. Ook herstelt het onmiddellijk de vochtbalans van dof en verzwakt haar. Handig voor in je tas! Breng een kleine hoeveelheid aan op je handen en verdeel deze met je handpalmen in het haar. Deze heeft een verkoopprijs van €10,09.


Het 4de product in de box is er eentje van het merk LOOkX. Dit is een Relaxing Eye en Face Mask. Ik ga sommige producten nog niet openmaken aangezien ik deze voorlopig nog even ga bewaren. Ik heb er reeds in gebruik en als ik deze nu al openmaak gaan de producten kapot. Jullie krijgen ongetwijfeld nog reviews bij opgemaakt artikelen later, want ik ga een aantal veranderingen maken in het nieuwe jaar waar jullie nog over zullen lezen!

Het masker verkwikt en kalmeert vermoeide en snel geïrriteerde huid met een slimme mix van actieve ingrediënten. Perfect voor een glowy skin en met mijn droge huid is dit zeker en vast een musthave aangezien deze heel goed hydrateert! De normale verkoopprijs van dit product is maar liefst €42!!! Heel erg benieuwd naar deze!


Dan een merk die ook al eens in een vorige box heeft gezeten is Zarqa. Deze keer zit er een Magnesium Body Butter in de box! Tijdens de koude wintermaanden kan je huid zeker en vast wat body butter gebruiken, vooral met mijn droge huid!

Deze body butter hydrateert enorm en maakt je huid zijdezacht! De rijke boter op basis van shea boter (mijn favoriet), hyaluronzuur, magnesium PCA en dode zeemineralen verbetert de weerstand van de huid en verminderd roodheid en jeuk! Kortom, alles wat ik nodig heb voor mijn huid! Ook heel erg benieuwd naar deze! Deze kost €19,99.


Ook zit er een deodorant in de box van het merk Therme. Deze Anti-transpirant Sensitive Roller biedt bescherming tegen geur en (overmatige) transpiratie. De roller is vrij van alcohol en kleurstoffen en bevat een samenstelling met effectieve werkstoffen waaronder aluminiumzouten.

De roller geeft een 24-uur lang doeltreffende bescherming, is dermatologisch getest en laat geen witte strepen achter. Ideaal voor de normale en gevoelige huid. Deze heeft een aangename lichte geur. De verkoopprijs van deze deo is €6,45.


Dan een product die ik al eens heb getest, maar dan in een andere geur is deze Dove - Body Scrub. Ik gebruikte deze al eerder in de kiwi variant, maar ook deze met granaatappel en shea boter geur is hemels! Fijne scrub deeltjes die heel goed hun werk doen en de huid zijdezacht maken. Deze kost €8,99 in de winkel.


Ook deze keer zit er een product in van het merk Olaz. Ook in eerdere boxen zaten er al producten van dit merk in die heel erg fijn waren. Deze keer zit er een Deep hydrating gel in voor de ogen, wat ik zeker en vast kan gebruiken. De gel helpt de zichtbare vermoeide huid rondom de ogen. De formule bevat hyaluronzuur en hydrateert direct voor een wakkere en frissere blik. Er zitten heel wat geweldige ingrediënten in de gel die ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Ik ben heel erg benieuwd! Deze gel kost in de winkel €24,99.


Dan 2 producten van het merk Garnier die ik allebei al eens zelf heb gekocht van hun Bio lijn. Je hebt verschillende lijnen voor de verschillende huidtypes, maar deze zijn beide van de Argan lijn voor de droge en gevoelige huid. Hier ben ik enorm blij mee want ook ik heb een enorm droge huid en ik kan zeker en vast de hydratatie gebruiken. Enorm fijne producten en blij dat ik deze alweer op voorraad liggen heb.

Het eerste is deze voedende dagcrème. Deze is ietwat dikker en voedender dan andere producten aangezien deze hydratatie aan de huid moet geven. Doet heel goed zijn werk en de ingrediënten zijn allemaal van natuurlijke oorsprong! Nieuw kost deze €11,99.


Het tweede is deze voedende mist. Deze spray heeft een enorme fijne mist wat heerlijk is! Deze voedt en verfrist de huid en geeft je huid een natuurlijke gloed. Deze is geschikt voor de droge en gevoelige huid en is heel erg fijn om mee te nemen in je tas onderweg. Deze heeft een nieuwprijs van €7,99


Nog een product van Dove, maar deze keer een shower mousse met katoenolie. Deze zijn erg leuk en zacht om te gebruiken! Ook deze heeft een hydraterende en verzachtende functie aan de huid. Je huid voelt tot wel 24 uur gehydrateerd en verzorgt aan. Door de schuim kan je deze zelf gebruiken als scheerschuim in de douche. Handig om mee te nemen op vakantie of gewoon voor thuis. Deze kost €6,99 in de winkel.


Van het merk Zarqa zit er ook nog een product in de box. Dit zijn Hydra Booster ampullen voor de huid. De ampullen bevatten hyaluronzuur in uiterst geconcentreerde vorm. Hierdoor krijgt je huid een intense hydratatieboost waardoor het vochtgehalte van de huid wordt verhoogd en de huid steviger en elastischer wordt. Heel erg fijn voor deze winter! Deze kosten nieuw €19,99.


Na de verzorgingsproducten gaan we over naar de make-up producten die in de box zitten. Eerst en vooral zit er een doosje nepwimpers van de welbekende Ardell Wispies in de box. Ikzelf ben geen fan van nepwimpers en het lukt mij dan ook niet om ze aan te brengen, maar ik heb van mezelf lange wimpers en heb deze ook niet echt nodig. Deze kosten nieuw €5,95.


Van het merk W7 zit er een highlighter in de box met de naam Glowcomotion. Ook deze heb ik al in mijn collectie zitten. Een fijne highlighter en een dupe voor de Mary-Lou Manizer van The Balm. Deze kost €5,95.


Ook zit er een mascara van het merk Max Factor in de box. Deze heet de 2000 Calorie Curl Addict Mascara. Deze ga ik nog niet openmaken aangezien deze anders kapot gaat en ik er al één open heb. Deze zien jullie later nog voorbij passeren.


Van het merk LOOkX zitten er nog 2 producten in de box, namelijk een velvet lipliner en een matte lipstick die bij elkaar passen. Er staan geen namen op de producten dus die kan ik jullie niet meedelen.


De lipstick heeft een mooie, 'metaalachtige' look met een rosé gouden onderkant en een zilveren dop. Mooie verpakking! 


Je kon verschillende kleuren in de box vinden. Ikzelf kreeg deze mooie nude bruin/roze kleur die heel erg mooi staat.


De lipliner had een meer bruinige tint.


Maar samen aangebracht zien ze er erg mooi en naturel uit! Heel erg blij met deze productjes.


De lipliner kost €16,50 en de lipstick €16,25. Nog best duur voor lipproducten! De producten zijn beiden wel erg fijn. Ze brengen makkelijk aan en zijn heerlijk romig. Voor een matte lipstick geeft deze best nog veel glans en voelt deze ook boterzacht aan. Ook de kleurtjes zijn helemaal mijn ding!


Natuurlijk kon een oogschaduw palette niet ontbreken in deze box voor een complete look! Er zit een 12-kleurige oogschaduw palette in de box van het merk Bellapierre, een merk dat ik ook nog niet eerder heb gebruikt. Deze heet de 12 Eyeshadow palette GO natural, een dupe voor de Urban Decay Naked 3 palette.


Ikzelf heb mijn 3 eerste naked palettes verkocht omdat ik deze toch niet gebruikte, maar deze ga ik denk ik toch maar bijhouden aangezien het een merk is dat ik nog niet eerder in mijn collectie heb.


Ik moet zeggen dat ik niet veel verwachtingen had van dit palletje omdat het er wat 'goedkoop' uitzag zoals de meeste budgetmerken. Ik kreeg een beetje de vibes van LA Colors die niet echt mijn favoriet zijn, maar ik was aangenaam verrast! De kleurtjes zijn mooi gepigmenteerd en blenden als een droom! Het enige nadeel is dat dit palletje maar 3 matte tinten heeft en er niet echt een donkere matte kleur inzit om de buitenste ooghoek donkerder te maken. Verder is dit een prima oogschaduwpalette!

Deze kost nieuw €17,99.


Het laatste make-up product is een Models Own Gel Eyeliner Set. Deze bestaat uit een zwarte gel eyeliner in een potje en een reiskwastje om deze aan te brengen. Ook deze ga ik nog niet opendoen, anders droogt deze uit.



Het laatste product is ook meteen het duurste item van deze box! Twee boxen eerder kregen we al eens een paar oorbellen van het mooie merk Otazu, en nu hebben ze er opnieuw in de box gestoken omdat ze zo populair waren! Heel erg blij mee! Deze heten de Ida Emerald Green.

Deze oorbellen hebben een waarde van €75!!! Je betaald dus enkel voor de oorbellen en alle andere producten in de box zijn zogezegd gratis. Een erg leuke deal als je het mij vraagt! Heel erg blij dat ik ook deze aan mijn collectie kan toevoegen.


De oorbellen komen in dit zwarte zakje, die op zijn beurt ook nog eens in de mooie roze doos komt. Leuk om aan iemand cadeau te geven als je deze zelf niet zou dragen!





Deze box is zeker en vast een aanrader en ik ben alweer benieuwd welke producten er in de volgende box zullen zitten! Wat vinden jullie van de producten in de box en van de box zelf? Hebben jullie deze ook besteld?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)