Boozyshop Mystery Bag Unboxing + Review

Tijdens Black Friday was er bij Boozyshop een actie waarbij je vanaf een bepaald bedrag een gratis goodiebag kreeg ter waarde van €80! Ik heb al eens zo een soort goodiebag gehad in het verleden en dit was niet echt de moeite om voor te bestellen dus dit jaar heb ik niet specifiek tijdens Black Friday wat gekocht. 

Nu had ik deze week toch wat spulletjes nodig en deed ik een bestelling de week na Black Friday. Bij Boozy kan je bij aankoop vanaf een bepaald bedrag een cadeautje kiezen op het eind van je bestelling, en tot mijn grote verbazing kon je nog steeds die goodiebag aanduiden als cadeau, wat ik dan ook heb gedaan! Zijn jullie benieuwd naar de inhoud? Kijk dan gerust verder...


Altijd leuk om een verrassing te kunnen ontvangen en openmaken! De goodiebag is denk ik niet meer actief nu, maar je kan de productjes ook gewoon bestellen op hun site als je dat wil, daarom dat ik ook deze unboxing en review online zet hier. De goodiebag voelde redelijk zwaar aan en kwam in deze roze verpakking!

Het eerste wat ik uit de goodiebag haalde is een beauty blender van Boozyshop eigen merk! Hij komt in een afgesloten verpakking die je kan hergebruiken door middel van een ziplock, wat erg fijn is! Deze heeft net dezelfde vorm als de echte beauty blender maar heeft een lichtroze kleur en heeft een soort fluwelen dons op de spons zitten. Deze dienen om je foundation niet zo snel op te nemen in de spons. De foundation blijft aan de haartjes kleven en zo trekt niet alles meteen in de spons zelf.


Door de fluwelen haartjes voelt de buitenkant van de spons zacht aan, maar wanneer je in de spons knijpt voelt deze niet zo zacht aan. Ook wanneer ik de spons nat maakte, werd deze niet zachter en ook niet groter. Ook in gebruik voelt het heel hard aan! Niks gaat boven de echte beauty blender! 


Ook het resultaat op mijn gezicht zelf was niet mooi. Je ziet 'vegen' waar je over bent geweest en ook ziet het er niet allemaal egaal uit. Nee de spons is niet iets voor mij! Geef mij maar de echte variant! Wel leuk om deze gratis eens te kunnen testen natuurlijk! Op de site kost deze €3,95. 




Naast de kwast zat er ook een kwast in de tas! Deze is ook van Boozyshop eigen merk, waar ik zelf ook al een aantal kwasten van in mijn bezit heb en deze zijn erg fijn! Als je fijne budgetkwasten zoekt, dan zijn deze zeker een aanrader. Op de kwast zelf staat de naam Tapered Face Brush 2400, een ideale kwast voor je gezichtspoeder, blush of bronzer mee aan te brengen, waarvoor ik deze ook gebruik. Leuk dat ik er nu eentje in reserve heb.


De kwasten hebben een massief houten handvat en is afgewerkt met hoogglans witte lak. De haartjes zijn super zacht en hebben synthetische luxe duo fibre vezels die speciaal ontwikkeld zijn om crème- en poederproducten egaal op de huid aan te brengen voor een HD effect.




De kwast kost op de site €8,95.

Ook zaten er 2 gezichtsmaskertjes in het tasje. Deze heb ik nog niet getest, maar deze reviews zien jullie nog in een opgemaakt artikel verschijnen. Eentje is er van het merk Tonymoly, een fijn Koreaans skincare merk. Deze is een sheet mask met tea tree, heel erg fijn voor de huid! Deze ga ik zeker uitproberen. Deze kost €5,95.

Het tweede maskertje is er eentje van Holika Holika, ook een bekend merk onder de skincare. Dit is ook een sheet masker maar deze is met groene thee, heel erg benieuwd naar! Deze kost €1,95.


Het volgende product is een product van Ofra! Heel erg leuk dat ze ook de wat 'duurdere' producten als cadeautjes in de goodiebag stoppen. Jammer genoeg zal ik er zelf niet veel aan hebben want dit is een metallic liquid lipstick in de kleur Monaco en jammer genoeg draag ik geen metallic lipsticks omdat ik ze persoonlijk niet mooi bij mij vindt staan.


Ik heb deze even aangebracht om toch eens te testen, en de formule voelt goed aan op de lippen, maar op mijn lippen ziet het er totaal niet mooi uit en de lipstick verdeeld ook niet mooi op de lippen. Het resultaat ziet er gewoon raar uit. Niet mijn ding, maar wel fijn dat er ook aan de duurdere merken wordt gedacht. Deze kost nieuw €16,95.





Nog een product waar ik benieuwd naar ben is deze mini van de Loving Tan - Deluxe gradual tan nourishing tinted body lotion in de kleur Dark, wat voor mijn erg bleke huid misschien wel te donker zal zijn.


Het is een lichtgewicht lotion die je huid een mooi kleurtje geeft en bevat tal van goede verzorgende ingrediënten. De lotion is opbouwbaar en geschikt voor dagelijks gebruik. Je wast deze zo weer af met warm water en zeep! Wat fijn is mocht het misgaan :) Deze test ik zeker nog eens uit wanneer het wat beter weer wordt.



Een erg leuk product om te testen! Deze kost nieuw €6,49.

Ook zit er van het merk W7 een lipproduct in de tas. Deze heet de Kiss proof lipstick in de kleur Rumba. DE verpakking ziet er wat goedkoop en simpel uit.


Jammer genoeg is het product zelf ook geen hoogvlieger. De lipstick is enorm droog waardoor het product bijna niet glijdt op mijn hand of mijn lippen. Ook op mijn lippen voelt hij erg droog en ziet  het er ook niet mooi uit.

Hij accentueert droge lippen en velletjes als geen ander! Ook zat het product zelf los in de huls en gaan ze ook meteen kapot. Ik heb deze een jaar terug ook gekocht en vondt ze toen ook niet goed en ze gingen ook meteen stuk. Geen fan van deze! Deze zie ik ook niet meer terug op de webshop om ze zo te kopen.


De kleur is voor mij persoonlijk te fel, maar als je hier van houdt is dit natuurlijk een mooie kleur.



Daarnaast zat er ook een matte liquid eyeliner in de tas. Deze is van het merk L.A. colors, een redelijk budgetmerk. Het is een simpele zwarte eyeliner en zit in een simpele zwarte verpakking met witte letters.



De eyeliner heeft geen stift vorm, maar een kwastje. Het voordeel is dat de verpakking erg handig is, aangezien deze een erg lange houder heeft, zo ligt deze makkelijk in de hand en kan je je product goed en makkelijk vasthouden.

Het nadeel is dan weer het kwastje. Het loopt niet zo danig recht zodat je erg fijn kan werken. Als je een wat fijnere lijn wil zette, dan is het product ook niet echt zwart meer. Ook is deze té vloeibaar waardoor je snel teveel aanbrengt en deze niet snel opdroogt. Na een minuut had ik nog een transfer op mijn ogen. Ik ben al niet handig met eyeliner, en deze is zeker geen hulp!





Deze eyeliner kost €4,95.

Volgend productje is zo schattig! Er zit namelijk een single oogschaduw in de tas van The Balm. Dit is de kleur Wilkommen, die ook in de fullsize The balm voyage palette te vinden is. Deze productjes zijn niet los te koop op de site, dus ik vermoed dat dit samples zijn.



Voor een sample is deze heel erg leuk vormgegeven!


Handig kleurtje!


Dan nog een mini die in de box is deze highlighter van Ofra! En wat ben ik enthousiast over dit product! Dit is de highlighter Rodeo Drive en is een prachtige champagne gouden kleur! En het is een mini, wat het ook kei schattig maakt! Deze gaat zeker en vast in mijn stash!



Prachtige kleur en pigmentatie! Op mijn arm geswatched ziet deze er toch wat donkerder uit qua champagne kleur.


Op mijn huid ziet hij er toch wel wat lichter uit! Heel erg mooi!


Deze highlighter kost nieuw €17,95 en ben heel erg blij met deze!

Van het merk Wet 'n Wild zit er ook een single oogschaduw in maar deze keer eentje met glitters! Dit is er nog eentje met de oude verpakking, want op de site is de nieuwe verpakking al beschikbaar. Deze is in de kleur Brass en ik moet zeggen dat deze best fijn is!


Hij bracht makkelijk aan (met mijn vingers) en heeft een soort gel basis waardoor deze goed aan je ooglid blijft kleven, je hebt helemaal geen glitter primer nodig wat erg fijn is! Je brengt hem best aan met kleine zijwaartse wreefjes, niet deppen!




Heel erg mooi als oogschaduw topper!



Deze glitters kosten €1,95 per stuk en zijn ook nog in andere kleuren beschikbaar!

Dan nog een product waar ik heel erg enthousiast van werd is dit palletje van Makeup Obsession, een heel fijn budgetmerk waar ik al andere oogschaduws van heb. Dit is een palletje die op mijn wishlist stond en als je mijn favoriete kleuren wil omschrijven, dan kan dit met dit palletje! Ik hou van warme, herfsttinten!

Dit palletje heet het Warm Up oogschaduwpalletje en bevat 8 heel grote oogschaduws. Er zitten vier matte tinten, één kleur met een glansje en 3 metallic kleurtjes in de palette.


Een simpele verpakking met doorzichtig dekseltje, maar voor de prijs ziet deze er best leuk uit! Zelf de oogschaduwkleuren hebben namen en zijn op het palletje geprint!


Prachtige kleurtjes!


De kleuren zijn goed gepigmenteerd, blenden mooi en brengen ook makkelijk aan!

v.l.n.r. Flex/ Penny/ Power/ Prize

v.l.n.r. Jump/ Noise/ Crave/ Twist

Met glitters wet 'n wild

Enkel met oogschaduws palette 

Dit palletje kost slechts €5,95! Echt een aanrader!

Als laatste nog een palletje van Makeup Revolution. Deze heet de Re-loaded basic mattes oogschaduw palette, een palletje met enkel matte kleurtjes!



De lichte kleuren zijn niet zo opvallend aangezien ze allemaal dezelfde kleurtint hebben als mijn huidskleur.


Veel pigmentatie zit er namelijk niet in jammer genoeg.


De kleuren komen niet echt mooi over en ook op de ogen ziet het er een knoeiboel uit.


Niet hun beste palette, helaas! Het lijkt net op de foto of ik een blauw ook heb. De kleuren blenden niet mooi en als je 2 kleuren blend lijkt het net 1 grote plek die niet mooi is geblend. Niet men ding!


Ook deze is €4,95 op de site. 

Al bij al was dit een leuke goodiebag! Zeker als je weet dat je alles gratis hebt gekregen bij je bestelling en er zitten wel een aantal pareltjes bij die ik ga houden! Natuurlijk werkt een product misschien voor jou wel fijn, dit is natuurlijk persoonlijk!

Wat vinden jullie van de goodiebag? Hebben jullie er ook eentje gehad?

xx Kimberley

Reacties

Jessica J. zei…
Die Ofra-highlighter is zó mooi! Verder zou ik niet echt iets zijn met deze producten. Dat is ook de reden waarom ik niet zo van de goodiebags, mystery bags, adventskalenders en dergelijke ben.

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)