Di Winterbox Unboxing

Naast de beauté et vogue box die jullie voorbij zagen komen, kocht ik nog een soortgelijke beauty box, maar deze keer eentje van de drogisterij Di. Ook zij hebben elk seizoen een box die ze uitbrengen met veel producten aan een lage prijs! 

Deze box heeft 18 verschillende producten die samen een waarde hebben van €102,55 maar je betaald slechts €29,95! Als je graag deze box willen kopen, deze is enkel online verkrijgbaar en niet in de winkels zelf. Je kan de box hier bestellen. 


De producten komen in deze mooie roze doos, die je achteraf ook nog kunt gebruiken om spullen in te bewaren. Op de bovenzijde liggen er pamfletten met uitleg over de producten. Op de achterzijde vindt je van elk product een kortingsbon als je ze opnieuw wilt bestellen bij Di! Erg leuk.


Laten we samen kijken welke producten er in de box zitten...


Het eerste grote product die ik zie is dit scheersysteem van Gilette. Deze is de Venus platinum. Het handvat van het scheermesje is van metaal en er zit ook een mesje bij met 5 mesbladen van hoogstaande kwaliteit, omringd door een hydraterende glijstrip, zodat je jezelf niet kan bezeren en je je makkelijker kan scheren. Ikzelf gebruik momenteel al een paar jaar de Venus Breeze variant met de paarse verpakking, maar deze is zeker ook een leuke aanvulling.


Het volgende product is van het merk Cattier. Dit is een masker met roze klei en Aloë Vera. Het masker is kalmerend en remineraliserend en is ideaal voor een zachte, verzorgende reiniging van de gevoelige huid.


Van het merk Roger & Gallet zit er een Relaxing shower gel in de box. Deze ruikt heerlijk naar parfum van vijgen! De gel creëert een fijn, weelderig schuim dat heel erg zacht is voor de huid. Deze bevat ook hydraterende aloë vera.


Ook zit er van het merk Neutrogena een product in de box. Deze heet de Skin Detox 2-in-1 Reiniging en masker. Dit reinigende kleimasker verwijdert op zachte wijze vastzittend vuil, overtollige talg en make-up resten terwijl de natuurlijke vochtigheid van de huid bewaard blijft.


Van het merk Feminine zitten er 2 producten in de box. Als eerste zit er een kleine tube glijmiddel in de box. Deze heeft de naam Lubrifiant Intime High Sensitive Bio. Deze is zorgvuldig ontwikkeld onder gynaecologische controle.


Het tweede product zijn Intieme doekjes die vervaardigd zijn uit biodegradeerbaar materiaal. De handige meeneem verpakking telt 20 doekjes!


Van het merk April zit er een geweldige handcrème in de box. Deze ruikt heerlijk naar blueberry en raspberry en is heel erg romig. Hij heeft een niet-vette textuur en hydrateert, kalmeert en voedt de fragiele huid van de handen en beschermt haar tegen uitwendige irriterende factoren.


Van het merk Corine de Farme zit er een Bio Detox Micellair Water in de box. Dit micellair water met verbena extract is gekend om zijn anti-oxidatieve werking. Hij verwijdert make-up en onzuiverheden en beschermt tegen vrije radicalen.


Next up is dit product van Weleda. Deze alles-in-één crème voor het gezicht en lichaam is voedend en herstellend en is ook nog eens geschikt voor de droge en ruwe huid. De formule heeft een intens hydraterende extract van driekleurig viooltje.


Van het merk Noughty zit er een Shampoo in de box. Deze is je redder in nood voor beschadigd, kroezend haar. De ultra hydraterende formule zorgt voor een zijdezacht en beresterk haar. Deze bevat geen parabenen, petrochemicaliën, sulfaten en siliconen! En hij ruikt ook nog eens heerlijk naar zoete amandel en zonnebloemzaden.


 Ook zit er een make-up product in de box. Deze matte liquid lipstick van het merk Maybelline New York is met zijn rode kleur een aanrader voor de feestdagen. Zelf draag ik geen rood dus ik geef deze weg aan een kennis van mij. De langhoudende lipstick zou tot 16 uur lang blijven zitten.


Dan een product van Garnier is deze Micellair reinigingswater. Deze ga ik helaas ook weggeven aangezien ik deze al eerder heb gehad en mijn huid reageerde hier jammer genoeg niet goed op.


Van het merk Colgate zit er een tandpasta in. Deze bevat actieve houtskool en minerale microdeeltjes die je tanden reinigen en tot wel 100% van de oppervlakkige vlekken binnen een week verwijderen. Voor natuurlijke witte tanden.


Dan een product waar ik enorm enthousiast over ben is dit geurtje van het merk Solinotes met de naam Tonka. Deze ruikt naar een vleugje vanille, poederige noten, chocolade en een tikkeltje hazelnoot op de huid om een sensuele en veelzijdige geur te creëeren. Heel erg blij met deze zachte, maar warme geur. Echt een wintergeur!


Van het merk L'Oréal zit er een haarolie in de box. Deze zorgt voor een mooie glans, voedt je haar en laat het zacht aanvoelen. De olie is verrijkt met 6 oliën van zeldzame bloemen die je haar beschermen tegen de dagelijkse invloeden.


Van het merk Batiste zit er een grote fles droogshampoo in de box. Dit is de ideale oplossing om frisheid te geven aan je haar tussen 2 wasbeurten door. Deze zorgt ook voor extra volume en structuur.


Als laatste zitten er ook nog 2 gezichtsmaskers in de box van het merk K-GLO. Beide zijn op basis van kokoswater en de ene is er eentje die hydrateert en bevat hyaluronzuur. De andere is er weer eentje die zuiverend is en bevat toverhazelaar.


Een heel erg leuke en goed gevulde box voor de prijs! Zeker een aanrader! Bestel hem nu nog voor ze op zijn!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)