Ofra - Long Lasting Liquid Lipstick - Bel Air & New Orleans

Ik heb de afgelopen tijd een aantal bestellingen gedaan bij de webshop Boozyshop. Wanneer je vanaf 30 eur besteld krijg je een cadeau bij je bestelling. Je mag dan zelf kiezen tussen een aantal productjes en ik ging voor deze 2 Long lasting liquid lipsticks van Ofra in de kleuren Bel Air & New Orleans. Ik kon slechts uit een aantal kleuren kiezen en ik ging voor deze 2. De paarse kleur is niet echt mijn ding, maar ik wou hem toch eens proberen aangezien er verder niet echt iets tussen zat die ik wou hebben. 

De producten van Ofra hebben de afgelopen tijd een hele make over gekregen. Van de ronde verpakkingen zijn ze overgeschakeld naar vierkanten exemplaren en ik moet zeggen dat het een heel stuk chiquer uitziet.


De lipsticks komen in een wit, kartonnen doosje en aan de voorzijde zit er een opening zodat je de kleurtjes kunt zien zitten. Op de achterzijde staan de namen en de houdbaarheidsdatum weergegeven. 


De verpakkingen zien er echt leuk en moderner uit. Zo hebben alle verpakkingen nu een witte kleur wat het echt een stuk luxueuzer maakt. Verder hebben ze een lichte vanille geur, die niet overheersend ruikt, wat wel fijn is.


De formule is extreem zacht, dun en creamy en de producten glijden als het ware op de huid. De producten bevatten goede ingrediënten zoals anti-oxidanten en vitamine E die voor comfort en hydratatie zorgen. Ze hebben een velvet matte finish en brengen makkelijk aan met de kleine applicator, zodat je makkelijk in de hoekjes kan werken.

Bel Air & New Orleans

Het jammere is dat de lipsticks niet helemaal vast opdrogen. Let dus op met kledij en dergelijke want het kan  hier en daar wel wat afgeven, maar verder blijven de producten mooi op de lippen zitten.

Bel Air

De kleur Bel Air is een heel erg mooie nude kleur die ik zeker en vast veel zal dragen. Een prachtige kleur voor alledaags gebruik. Hij zit ook erg mooi op de lippen en hij voelt ook erg fijn aan.



New Orleans

De kleur New Orleans is een mooie kleur maar echt niet mijn ding. Voor een donkere kleur dekt deze ook niet mooi en ook op de lippen ziet het er niet mooi uit. Deze zou ik zelf niet aanschaffen aangezien ik ook niet voor deze kleuren ben.



Je kan de producten van Ofra vinden bij Boozyshop. Nieuw kosten deze €16,95 per stuk. Ze zijn in enorm veel tinten verkrijgbaar, waaronder erg mooie nude en roze tinten die ik kan aanbevelen. De donkerdere kleuren zou ik niet zozeer kopen omwille van de dekking.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)