Biovene - Charcoal Magnet masker

Ik heb al heel wat maskers uitgeprobeerd, maar een magnetisch masker zoals deze, is eerder nog niet aan de orde geweest. Dit masker van Biovène met houtskool heeft een magnetische werking en wordt door middel van een magneetje van je gezicht afgehaald. Natuurlijk moest ik deze testen en ik besloot deze online bij Kruidvat te bestellen. 


Het masker komt in een kartonnen doosje met alle toebehoren. Zo zit er alles in om het masker aan te brengen, maar ook om het te verwijderen.


De grote pot is het masker zelf. Dan zit er nog een spatel van hard kunststof om het masker aan te brengen en een magneet en doekjes om het masker te verwijderen achteraf.



Het masker heeft zoals alle andere maskers met houtskool een grijze kleur. Ook heeft hij een enorm frisse geur!


Qua textuur voelt het masker dik en klei-achtig aan, maar je kan het product met de spatel makkelijk uit het potje krijgen om het daarna mooi op het gezicht te verdelen. Het spateltje is wel redelijk klein ivm je gezicht. Het duurt dan ook even om alles mooi te verdelen. 

Het is aan te raden het product dun op de huid aan te brengen omdat het anders te traag droogt en een eeuwigheid duurt vooraleer je het er dan kan afhalen.



Na het aanbrengen laat je het masker 10 min op je gezicht zitten om het daarna met het bijhorende 'pionvormige' magneetje en doekje eraf te halen. Het is de bedoeling dat je het doekje over het magneetje legt om zo het masker eraf te halen, zo blijft niet alles aan het magneetje hangen, anders is het te moeilijk om het er af te halen.

Het enige nadeel is, is dat het magneetje klein is en een klein oppervlak heeft om het masker op te vangen. Het is telkens een gedoe om het doekje te verschuiven om een leeg plekje te vinden om het masker verder om te vangen en het neem tijd in beslag. Het magneet mocht een stuk groter geweest zijn. Ook mochten er wat meer doekjes in het doosje gezeten hebben, want vooraleer je masker op is, zijn de doekjes al lang opgemaakt.


Met het magneetje (en het doekje erover) ga je gewoon langs de huid en het magneetje trekt het masker aan. Ik moet toegeven dat het wel eens leuk is om mee te spelen. Het geeft een kriebelig gevoel wanneer je het masker eraf haalt.



Zo ziet het masker eruit op het doekje wanneer je het er hebt afgehaald. Zo grappig om te zien!


Na het gebruik van het masker voelde mijn huid mooi, zacht en gehydrateerd aan. Het masker bevat magnetische deeltjes van ijzer, actieve houtskool, vitamine E en lavendelolie, heel wat fijne ingrediënten om je huid te verzorgen! En het masker is ook nog eens anti-aging!

De ijzerdeeltjes in het masker werken samen met de geactiveerde houtskool om zo onzuiverheden te verwijderen met behulp van magnetische stromen, wanneer je met het magneetje langs je gezicht beweegt om het te verwijderen.




Het masker is geschikt voor alle huidtypes. Ikzelf heb een enorm droge huid, en ik heb geen neveneffecten of irritaties ondervonden! 99% van de ingrediënten zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen, zijn niet getest op dieren, zijn geschikt voor veganisten en bevatten geen parabenen, minerale oliën, ftalaten, siliconen, triclosan, natriumlaurylsulfaat en gluten. Wat wil je nog meer!

Een heel fijn masker en zeker en vast een aanrader! Je kan deze bij Kruidvat vinden voor €9,99.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)