Essence - This is Me lipsticks (01 Freaky/ 03 Bold/ 15 Fabulous)

Jullie konden eerder al een blogpost lezen met over enkele lipsticks van de nieuwe Essence - This is me collectie. Ik was enorm tevreden met die lipsticks, dat ik er nog een aantal heb gekocht. Ik heb enkele You Tube filmpjes gekeken met lipswatches en heb op basis daarvan er nog 3 gekocht die ik wel zou dragen. Echt donkere kleuren zoals rood- en paarstinten zijn niet mijn ding, daarom heb ik ze dan ook niet gekocht.

De kleurtjes die ik deze keer kocht zijn 01 Freaky, 03 Bold en 15 Fabulous. Buiten deze kleuren en de kleuren die ik de vorige keer liet, zijn er geen andere meer die mij aanspraken.


In deze collectie zitten er maar liefst 20 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn allemaal nudetinten en bevatten zowel lipsticks en nagellakken. Per kleur is er telkens een nagellak en een lipstick in dezelfde kleur zodat je altijd een passende match hebt!

De gehele collectie is onderverdeeld in lichte, medium, getinte en donkere kleuren, zodat je makkelijk kan zien welke kleuren het beste bij jouw huidskleur past. Ook hebben de lipsticks en nagellakjes dezelfde nummer zodat je ze makkelijk kan terugvinden. 

01 Freaky




03 Bold




15 Fabulous




De lipsticks komen met een witte dop en de lipstick hulzen hebben een mooie glanzende gouden kleur, heel erg mooi! Het zijn budget productjes maar ze ogen met deze verpakking wel een stuk luxueuzer, een hele leuke verandering voor dit merk!

Qua werking zijn ze ook heel erg fijn! Ze voelen namelijk heel erg zacht en comfortabel aan. Ze hebben een goede dekking en zien er ook mooi uit éénmaal je ze hebt aangebracht. Ook blijven ze lang op hun plek zitten en na wat te eten of drinken vervagen ze wel een klein beetje maar je kan ze ook snel weer bijwerken zonder dat je de lipstick er weer eerst hoef af te halen zoals bij liquid lipsticks. Heel erg fijn dit!


Ik ben helemaal weg van deze lipsticks en deze collectie! Ben je er ook benieuwd naar? Deze kosten €2,89 per stuk, wel een stukje duurder dan de nagellakjes, maar alsnog heel erg betaalbaar! Ook deze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)