Maybelline - Instant Anti-age eraser multi-use concealer

Deze Maybelline - Instant Anti-Age eraser concealer is een tijdje niet verkrijgbaar geweest in Nederland en België maar nu zijn ze volledig terug en in nieuwe kleuren die ook ideaal zijn voor de lichte huidjes onder ons.


Toen ik in het begin de lichtste kleur kocht was deze nog te donker, maar nu is er eentje verkrijgbaar in de kleur Ivory, die wel licht genoeg is! Deze concealer is favoriet bij heel wat make-up liefhebbers en vooral ook bij de beautybloggers.

De concealer heeft een super romige textuur die heel erg zacht aanvoelt op de huid en een heel erg dekkende pigmentatie heeft. Deze is ideaal als concealer voor onder de ogen. Hij blend makkelijk uit en hij licht ook je huid mooi op, wat fijn is als je last hebt van donkere kringen onder je ogen. Je ziet er meteen al een stuk wakkerder uit.

De formule bevat Goji bes extract, wat ervoor zorgt dat de huid rondom je ogen gehydrateerd wordt en fijne lijntjes tegen gaat. Ook bevat het product Haloxyl, een ingrediënt dat donkere kringen onder de ogen neutraliseert.


Het product heeft een handig sponsje waarmee je de concealer erg makkelijk kan aanbrengen en al deppend kunt uitblenden. Verder werkt het product met een draaiknop. Wanneer je draait komt het product uit de applicator. Makkelijk te gebruiken, hygiënisch en geen verspilling!


Hieronder het resultaat...

Zonder makeup

Met foundation en één laagje concealer

Ik heb heel erg last van donkere wallen en meestal heb ik meerdere laagjes nodig en komt het er nog door. Zoals je kan zien is er al heel wat van de donkere kringen weggewerkt door één laagje. Na nog een laagje was de rest van de donkere kringen ook weggewerkt en het product blijft goed zitten nadat het is geset met poeder. Het voelt ook niet zwaar aan aan de ogen en het ziet er ook fijn uit. Het kruipt ook niet in de lijntjes nadat je direct poeder erna hebt aangebracht.

Heel erg fijn product en ik zal deze zeker nog aanschaffen wanneer deze op is. Deze kost €12,95 bij boozyshop, maar deze is ook te vinden bij Kruidvat.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)