Revolution - Wild Animal Courage Palette

Ook Revolution komt met de ene palette na de andere op de proppen en de ene ziet er al wat beter uit dan de andere. Veel palettes zijn qua kleurenmix of uitzicht niet echt mijn ding, maar deze palette met de naam Wild Animal Courage palette, is er ééntje die wel mijn aandacht trok. Voornamelijk omwille van de verpakking, maar ook door de binnenkant, die heel erg mooi is.

De palette komt met een mooie panterprint op de bovenzijde. Onderaan is de palette glanzend zwart van kleur.



In de palette zitten er 18 mooie kleuren met matte en shimmer kleuren. De tinten in de palette variëren van bruin en koperkleuren tot bordeaux kleuren en is een heel erg mooie palette voor aankomende herfst. Natuurlijk kan je deze ook dagdagelijks gebruiken en een natuurlijke look mee maken of net een kleurrijke variant. Ook past de palette bij alle huidskleuren, zodat deze iedereen staat.


Ook aan de binnenkant hebben sommige kleurtjes een leuk panter printje. Er is zeker op details gelet bij dit palletje! Verder krijg je ook een grote spiegel in de palette. De kleurtjes hebben deze keer geen namen, maar nummers van 1 tot 18.


De kleurtjes geswatched...

Rij 1


Rij 2


Rij 3


De oogschaduws zijn heel zacht qua textuur en de kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd wanneer je ze swatched op je arm. Eénmaal je ze wil aanbrengen op je ogen, heb je wel wat meer werk nodig om ze mooi in elkaar over te brengen. Wanneer ik één kleur aanbracht, en een tweede wou samenblenden, viel de eerste kleur weer weg. Ook breng je de metallic tinten best al deppend met je vinger aan, omdat ze anders niet op je ogen willen blijven zitten.

Wanneer je het niet erg vindt om wat moeite te doen om je ooglook te creëren, dan is dit best een leuke palette.




De palette is verkrijgbaar bij Boozyshop en kost €11,95.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)