Colourpop - Disney Designer Collection - Palette & Lipsticks

Colourpop brengt de ene prachtige collectie uit na de andere en het wordt steeds moeilijker om de collecties te overtreffen, maar ze doen het nog keer op keer en natuurlijk wordt het dan ook moeilijker om ze niet te kopen. 

Ze brachten eind vorig jaar de Disney Designer collection uit waarvan ik enkele productjes kocht die ik vandaag aan jullie ga laten zien. De collectie is Limited edition, maar deze zijn gewoon nog steeds verkrijgbaar op hun site. De collectie is gebaseerd op alle Disney prinsessen en dit in een modern, designerjasje.


Laten we beginnen met de oogschaduw palette uit de collectie. Deze heet de "It's a Princess Thing" Net zoals alle voorgaande collecties is Colourpop een meester in de verpakkingen, en nu ook hebben ze de juiste keuze gemaakt. De palette komt in een goudkleurig, kartonnen doosje met alle handtekeningen van alle prinsessen op de verpakking weergegeven. Op de achterzijde staan ook de namen van de kleuren weergegeven.


De palette zelf heeft dan weer een zwarte verpakking met daarop prachtige illustraties van zes verschillende Disney prinsessen; Tiana, Belle, Ariel, Sneeuwwitje, Assepoester en Yasmine. Deze hebben allemaal een designerlook gekregen en het ziet er helemaal geweldig uit. Voor Disney liefhebbers is dit echt een leuke musthave!


Ook op de palette zelf staan achteraan de namen van de kleuren weergegeven.


De palette bevat geen spiegel aan de binnenkant, wat wel jammer is. De oogschaduws zijn omgeven door een gouden, glanzende binnenkant. Verder zitten er 15 verschillende oogschaduwkleuren in de palette die zowel matte kleuren als shimmery kleuren bevatten.


De bovenste rij kleuren zijn hele mooie neutrale en lichte tinten die ideaal zijn als basiskleuren. De tweede rij bevat de wat lichtere shimmery kleuren en als laatste de derde rij met de ietwat donkerdere tinten. Je kan dus alle kanten om met deze palette, zeker eentje die iedereen wel staat.

Rij 1

Chip/ Juju/ Grumpy/ Triton/ Abu

Rij 2

Prince Charming/ Ray/ Fairy Godmother/ One Kiss?/ Thingamabob

Rij 3

Enchanted Rose/ Poison Apple/ Magic Carpet/ Beast/ Midnight Curfew

Zoals ik al gewend ben van de Colourpop oogschaduws, is dat deze heel erg zacht zijn qua textuur, ze goed gepigmenteerd zijn en dat ze ook goed werken! Ze blenden mooi in de huid en ook in elkaar over en ze zien er ook geweldig goed uit wanneer aangebracht. Je hoeft geen moeite te doen om een goede ooglook te maken! Geweldige producten voor een budgetprijs!


Van dezelfde collectie kocht ik ook nog eens drie van de zes lipsticks. Ik ging voor de 3 kleuren die ik ook daadwerkelijk zou dragen, en heb deze keer niet naar de verpakking gekeken. Later is het dan zonde dat de producten ook in mijn collectie liggen om daarna niet gebruikt te worden.


Wederom hebben de lipsticks de prachtige designer verpakkingen met de prinsessen erop. Ook hebben de lipsticks daadwerkelijk de naam van de prinses op die verpakking. Ik ging voor de kleuren Cinderella, Belle en Ariel.


De lipsticks zelf hebben een prachtige gouden verpakking en hebben hetzelfde uitzicht als de buitenste verpakking van de palette met alle handtekeningen. Heel erg mooi! Ze hebben ook een handig kliksysteem wanneer je de lipsticks sluit, je zeker weet dat ze goed gesloten zijn. Ook hebben ze een 'zwaar' gevoel wanneer je ze vasthoud. Ze zijn zeker en vast van goede kwaliteit!



De kleuren die ik koos zijn deze prachtige nude/roze tinten.




De lipsticks zijn enorm romig en ze glijden als het ware op je lippen wanneer je ze aanbrengt. Ze blijven ook goed zitten, ook na wat te eten of te drinken. Ook brengen ze makkelijk aan en voelen ze prettig aan. Door de dag heen zal de kleur hier en daar wel gaan vervagen, maar ze zien er best nog goed uit.

Cinderella



Belle



Ariel



Dit waren de producten die ik kocht! Ik kan ze zeker en vast aanbevelen! Deze palette kost $20 en de lipsticks kosten $7 per stuk.

xx Kimberley


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)