Colourpop - Orange You Glad? Eyeshadow Palette

Colourpop doet het palettes regenen en deze keer zijn allerlei palettes aan de beurt met kleurenthema's. Jullie konden de laatste palette met de gele tinten al zien, vandaag is het de beurt aan de oranje variant met de naam Orange You Glad?! Aangezien ik momenteel erg into de warme- en perzik tinten ben, was dit palletje ideaal voor mij. Doordat ze zo klein en compact zijn, zijn ze heel erg fijn om mee te nemen onderweg.


Qua uitzicht zien de palletjes er allemaal hetzelfde uit als de vorige in deze serie. Ze hebben een kunststof verpakking (beetje jammer), de andere palettes van Colourpop zijn namelijk in het karton. 

Ook staat er op de achterzijde van de palette dat er twee tinten (deze keer zijn dit Clementine en Sunkiss'd) zijn niet in de onmiddellijke nabijheid van de ogen mag gebruikt worden aangezien deze schadelijk zijn mochten deze in het oog terecht komen. Het gaat meestal om glitters en pigmenten die de oogleden stainen (plekken geven nvdr.). Deze dienen meer op voor festival looks gebruikt te worden op bv. je slapen. Jammer dat dit wel in het klein op de achterzijde staat want niet iedereen let hierop! Wees dus voorzichtig daarmee.


Het palletje heeft aan de binnenzijde een handig spiegeltje zitten en 9 verschillende oogschaduwkleuren die in de oranje kleurenfamilie zitten. Wat fijn is is dat ze bij het thema gebleven zijn, maar dat er wel kleuren inzitten die mooi gevarieerd zijn en waar je wel degelijk een mooie look mee kunt maken. Ook krijg je ietwat perzik- en bruin/oranje tinten om te kunnen gebruiken in de crease. Goed dat ze daaraan hebben gedacht, zo kan je ook een ooglook maken met enkel deze palette en hoef je niet telkens een tweede te gebruiken.

In het palletje zitten er 6 matte tinten (Zested/ Creamsicle/ Rise N Grind/ Sunkisse'd/ Mimosa Miami/ Ya Peel Me?) , 2 metallics (Squeeze Me/ Tangerine Dreams) en 1 pressed glitter (Clementine).


Zoals altijd zijn de Colourpop oogschaduws enorm zacht qua textuur, blenden ze als een droom en zijn enorm goed gepigmenteerd en zijn ook nog een budgetproof! Wanneer je deze nog niet hebt getest, dan moet je deze zeker even uitproberen!

Zested/ Squeeze Me/ Creamsicle/ Rise N Grind/ Clementine/ Sunkisse'd/ Tangerine Dreams/ Mimosa Miami/ Ya Peel Me? 

De look is heel erg mooi geworden! Je kan de kleurtjes zowel deze zomer als in de herfst blijven door dragen! Heel erg leuk!





Heel erg blij met dit palletje! Dit palletje kost slechts $12 en is zeker en vast een aanrader, net als hun andere kleurenvarianten! Let erop dat je de producten enkel kan vinden op hun officiële site. Dit is de enige plek waar ze verkopen! Deze producten komen uit Amerika, let er dus op dat je onder de 22$ blijft qua waarde van goederen, want de douanekosten kunnen enorm hoog oplopen als je deze overschrijdt!

Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)