Skincare - Shoplog + Review enkele producten

Ik had een aantal spulletjes nodig uit de drogist en toen zag ik ook nog een aantal producten die ik graag had willen uitproberen. Daarom bestelde ik een aantal dingen van bij de Di en het Kruidvat en het leek mij wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik heb gekocht. Tijd voor een shoplog! 

Eerst en vooral kocht ik deze  L'oréal voedende sugar scrub. Deze bevat 3 verschillende suikers en cacaoboter, die ervoor zorgt dat de huid gekalmeerd wordt. Ik heb deze ondertussen al een paar keer gebruikt en ik moet zeggen dat deze erg fijn is. De textuur is romig en de scrub is erg licht. Als je een gevoelige huid hebt is deze ideaal! Ook de geur is fijn en ruikt lichtjes naar chocolade. Ook voedt hij de huid goed en hij doet goed zijn werkt, want mijn huid voelt achteraf heel zacht en schoon aan.

Deze kost €10,99 per stuk en is hier verkrijgbaar.



Ook kocht ik één van mijn favorieten, waar ik al enkele potjes van heb opgemaakt. Deze zuiverende scrub van L'Oréal ruikt heerlijk fris naar kiwi en de scrub bevat echte kiwi-zaden die je huid schoon maken. Ook vermindert deze mee-eters en zuivert hij de huid. Heel erg fan van deze! Ik ben momenteel bezig aan de vorige variant, maar deze staat zeker al te wachten!


Ook probeerde ik deze Softness Salve van L'Oréal voor droog haar uit. Dit is een leave-in product voor in de puntjes van je haar in te masseren wanneer je je haar hebt gewassen. Je kan dit ofwel in handdoek droog haar inmasseren, maar ook op droog haar om het wat onder controle te krijgen. Je hoeft het product niet uit te wassen en maakt je haar super zacht.

Vooral aan de droge puntjes is dit een must! Deze lijn voor droog haar heeft Safflower olie in zich die je haar voedt en verzacht. Dit product bevat geen siliconen, parabenen en kleurstoffen! Echt een aanrader! De prijs was wel wat minder want voor 100 ml betaal je €9,99. Deze lijn is verkrijgbaar bij Di, maar ik kocht mijn flesje bij Delhaize! Heel fijne lijn! Ik ga hier zeker nog de shampoo en conditioner nog van kopen.



Ook wou ik wat verschillende skincare uitproberen omdat ik de laatste tijd meer en meer interesse erin heb gekregen. Ik zag deze Aqua gel en de Crème gel van het merk Neutrogena op de site van Di. Deze heb ik nog niet geprobeerd maar staan zeker te wachten. Deze kosten per stuk €12,99 en zijn hier verkrijgbaar.



Ook van Neutrogena kocht ik deze Hydro Boost aqua reinigingsgel. Ook deze heb ik nog niet uitgeprobeerd omdat ik nog aan een product bezig ben. Deze kost €6,49 en is hier verkrijgbaar.


Dan de producten waar ik het meest enthousiast over ben, zijn deze nieuwe producten van Zoella (You tuber). Zij heeft haar nieuwste lijn gelanceerd met verzorgingsproducten en deze zijn allemaal in het thema van fruit.

Het product uit die collectie waar ik het meeste enthousiast over ben is deze Banana foam body wash. Deze ruikt heerlijk naar die lekkere bananensnoepjes! Love deze geur! Deze ga ik zeker inslaan want de collectie is een Limited Edition dus als je er ook wilt scoren, zal je snel moeten zijn! Jammer want dit is echt een favoriet. Deze kost €8,99 per stuk en is hier verkrijgbaar.


Volgende uit die collectie is deze Peach Body Sorbet, een bodylotion met perzik geur en opnieuw ruikt deze ook naar die overheerlijke perzik snoepjes. Deze collectie is echt heerlijk! Dit product voelt enorm dun en zacht aan en lijkt op die body sorbet van The Body Shop. Hij voelt heerlijk fris aan op de huid en trekt ook snel in zonder kleverig aan te voelen. Deze kost €8,99 per stuk en is hier verkrijgbaar.


Ook zit er in die collectie deze Berry Jam Body Scrub. Deze heb ik nog niet gebruikt, maar deze ruikt ook enorm lekker naar framboos. De producten ruiken niet chemisch, maar hebben een heerlijke 'echte' geur. Deze kost €8,99 en is hier te koop.


Als laatste van deze collectie kocht ik ook nog een body mist van deze collectie. Deze heeft een erg zoete, fruitige geur en ruikt overheerlijk! Ook echt een favoriet! Voor een fles van 45ml betaal je €9,99. Deze vindt je hier


Ook van het merk Kneipp kocht ik 2 producten. Eerst en vooral de nieuwe douchegel van hun Be happy lijn. Ze hebben deze ook in een munt en rozemarijn variant, maar deze met Mandarin & Vetiver is mijn mijn ding. Een frisse citrusgeur die enorm fijn is voor de warme dagen! Erg verfrissend! Deze kost €6,99 en is hier verkrijgbaar.


Ik had ook een nieuwe lippenbalsem nodig en naar deze van Kneipp was ik erg benieuwd. Deze heeft een vanillegeur en bevat cupuaçu noten. Hij is erg voedend en ruikt ook nog eens heerlijk! Deze kost €5,99 en is hier verkrijgbaar.



Bij Kruidvat kocht ik nog deze laatste spulletjes. Deze Garnier Fructis - Aloe Hydra bomb shampoo was ik erg benieuwd naar. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar mijn god die geur is hemels! Deze kost €3,49 en kan je hier vinden.


Als laatste kocht ik ook nog deze Garnier - Voedende dagcrème met argan van hun bio lijn. Ik had al de andere producten van deze lijn waar ik heel erg over te spreken ben. Deze kost €10,99 en is hier verkrijgbaar.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)