Wet 'n Wild - Megaglo Highlighting Palette

Ik heb al heel wat single highlighters van het merk Wet n Wild in mijn collectie liggen die ik één voor één helemaal geweldig vindt. Nu zag ik laatst op Boozyshop dat ze een nieuwe highlighter palette te koop hadden. Na even mijn collectie te controleren op de namen zag ik dat ik deze kleuren niet in mijn collectie had zitten en daar heb ik verandering ingebracht! 

Ik zag namelijk op hun webshop dat deze palette in korting stond van €15,95 naar €9,95 en ik kon het niet laten om deze mee te bestellen. De palette heeft de simpele naam Megaglo highlighting palette.


De palette heeft een simpele dunne verpakking met magnetische sluiting en heeft een mooie pastelkleurige en zomerse achtergrond. Er zitten in totaal 4 verschillende highlighter kleuren in de palette die allemaal heel erg mooi bij een lichtere huidskleur en meiden met een gele ondertoon passen. Wanneer ze toch iets te donker zouden zijn, zijn deze ook prachtig als oogschaduwkleuren! Een heel erg mooie palette.


De highlighters hebben het welbekende bloemenreliëf die standaard op de Wet n Wild producten staat. Heel erg mooi!


De textuur van de highlighters is zacht maar wanneer je ze swatched kan je nog hier en daar wat losliggende poeder vinden, maar een enorme fallout heb je zeker niet. De kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd en de highlighters hebben een ultra pearly finish, die een prachtige glow aan je huid geeft.

De formule blend mooi in de huid en ziet er ook niet poederig uit eenmaal aangebracht. Een heel erg mooie palette.
White Lily/ Botanic Dream/ Blossom Glow/ Golden Flower Crown

White Lily/ Botanic Dream/ Blossom Glow/ Golden Flower Crown

Op de foto hieronder bracht ik de kleur Blossom Glow aan, een hele mooie highlighter. De highlighter White lily heeft een holografisch effect, de rest van de kleuren hebben minuscule shimmer deeltjes, maar enorme glitter bevatten deze niet.


Ik ben heel erg blij met deze palette en kan ze zeker en vast aanraden als je op zoek bent naar een budget palette met verschillende tinten voor de lichte huid!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)