Shizzie.nl (Sieraden) Shoplog

Ik ben de laatste tijd heel erg verzot op kleine oorbelletjes en op diverse webshops vindt je de leukste hangertjes. Je zag al enkele oorbelletjes passeren op mijn blog die ik kocht bij commemoi.nl. Deze draag ik enorm graag en kan ze ook zeker aanbevelen.

Nu vindt je niet op elke webshop dezelfde hangertjes en voor deze zomer zag ik bij de webshop Shizzie.nl deze leuke, zomerse hangertjes! Ik heb er een aantal gekocht en wil ze vandaag aan jullie laten zien. Ook kreeg ik bij mijn bestelling een leuk extraatje en een kortingscode bij mijn volgende bestelling waar ik enorm blij mee ben! Zeker een aanrader om de webshop even te bezoeken, want ze hebben erg leuke spulletjes voor een budgetprijsje! 

Het eerste paar oorbelletjes is de reden waarom ik de bestelling heb geplaatst. Deze schelpjes zijn de trend voor deze zomer en ook ik vindt ze helemaal leuk! Toffe oorbelletjes om naar het strand te dragen! 

Luck Shell Hoop Oorbellen - €7,99




Ook bij de andere oorbelletjes blijven we in het thema van het strand want deze kreeften oorbelletjes kon ik gewoon niet laten liggen. Hoe schattig zijn deze! De oorbelletjes hebben trouwens allemaal een handige ronde sluiting die heel goed vastklikt aan de achterzijde zodat je de sluiting ook helemaal niet ziet zitten. Ook zijn ze verkrijgbaar in zilver of goud!

Lobster Hoop Oorbellen - €8,99



Naast de kreeftjes kon ik de krabbetjes natuurlijk ook niet achterlaten. Ook deze zijn super schattig!

Crab Hoop Oorbellen - €8,99



Ook deze schattige zeeschildpadjes zijn te leuk om niet in huis te halen! Eens je al deze leuke oorbelletjes ziet kan je je niet kiezen...

Sea Turtle Hoop Oorbellen - €8,99



 Als laatste kreeg ik ook nog dit leuke cadeautje erbij! Heel erg leuk en vooral ook erg mijn smaak!



 Alles kwam mooi verpakt in een enveloppe in de bus. Ook een leuk briefje met een kortingscode van 10% op een volgende bestelling! Leuke webshop en zeker een aanrader! Voor een nederlandse webshop is de verzendkosten ook redelijk laag! Vooral als je sierraden gewoon in de normale brievenbus passen!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)