Colourpop x Zoella - Swipe Right Highlighter

Naast de oogschaduw palette en de lipproducten van Colourpop in samenwerking met You Tuber Zoella, die ik jullie al in eerdere blogposts liet zien, heb ik ook de highlighter uit de collectie besteld. Jammer genoeg was de blush die ik ook graag wou, reeds uitverkocht.


De highlighter komt in een schattige roze verpakking met op de voorzijde een geel hartje met een soort "plastic" gevoel. Ook het lettertype in het oranje geeft mij een beetje het '90's gevoel. Heel erg leuk.



De highlighter heeft een zachte textuur en voelt ook erg zacht aan waardoor hij mooi in de huid blend. De kleur is een zachte perzik tint met een roze duochrome glans erin verwerkt. Deze highlighter zou je een hoogglans met een mooie glow moeten geven zoals Colourpop ons beloofd en die ook creamy aanvoelen, makkelijk aanbrengen en ook nog eens mooi gelijk op de huid blend. Ik ben benieuwd!



Een echte hoogglans vindt ik deze highlighter niet hebben, meer een normale glans die op te bouwen is, maar geen extreme highlighter. En dit hoeft ook helemaal niet. Aangezien deze een roze tint heeft heb ik liever niet dat deze te extreem opvalt aangezien ik een bleke huidskleur heb. Anders wordt het al snel té veel. Wat mij erg verbaasd is dat Zoë voor een kleur als deze heeft gekozen. Persoonlijk had ik liever een licht gouden tint gezien, wat beter bij een bleke huidskleur past.





De werking en textuur van de highlighter is enorm fijn, maar de duochrome finish had voor mij niet gehoeven. Het is wel eens leuk om te dragen, maar die zou niet echt een highlighter zijn die ik elke dag zou dragen. Wat vinden jullie?

Benieuwd naar de highlighter? Deze kost nu slechts $6,40. Wil je deze ook in huis halen? Haast je dan want deze collectie is een Limited Edition en komt niet meer in stock!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)