Essence - This is me Gel Nail Polishes (06 Real/ 09 Special en 11 Amazing)

Essence heeft een nieuwe collectie uitgebracht met de naam This is Me. In deze collectie zitten er maar liefst 20 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn allemaal nudetinten en bevatten zowel lipsticks en nagellakken. Per kleur is er telkens een nagellak en een lipstick in dezelfde kleur zodat je altijd een passende match hebt!

De gehele collectie is onderverdeeld in lichte, medium, getinte en donkere kleuren, zodat je makkelijk kan zien welke kleuren het beste bij jouw huidskleur past. Ook hebben de lipsticks en nagellakjes dezelfde nummer zodat je ze makkelijk kan terugvinden. Vandaag laat ik 3 van de lakjes zien die ik uit deze collectie kocht. Sommige lipkleuren waren niet echt mijn ding, maar de lakjes dan weer wel. Daarom dat ik niet van elke duo hetzelfde nummer heb gekocht en ik ze daarom apart laat zien.De kleurtjes die ik kocht heten 06 Real, 09 Special en 11 Amazing.  


De producten zijn van de 'Shine last & Go! lijn' Ze geven dus een mooie glans en het is de bedoeling dat je snel de producten kan aanbrengen. Snel aanbrengen en go! 
De lakjes hebben een brede kwast die wat afgerond is en die je nagels op een snelle manier lakt. Wel neemt de kwast teveel product in één keer op. Let er dus zeker op dat je de kwast goed afstrijkt vooraleer je je nagels begint te lakken anders loopt de nagellak in de randen van je nagels en ziet het er niet mooi meer uit. De nagellak is redelijk dun en waterig, dus je hebt sneller de kans dat het begint uit te lopen.


Ook drogen de lakjes erg snel, maar aangezien ze een enorme glans aan je nagels geven, is het soms moeilijk te zien of ze al droog zijn. Let dus op dat je niet te snel je kledij enzo aantrekt zodat je geen plekken krijgt. De dekking is ook geweldig! Eén laagje is zeker al voldoende, maar als je echt zeker wil zijn van een stevige dekking, breng je best twee dunne laagjes over elkaar aan.
De lakjes blijven een aantal dagen mooi 'chip' vrij op je nagels zitten. Voor een budgetproduct als deze is dit heel erg goed! Hieronder zie je de resultaten...

06 Real




09 Special




11 Amazing




Ik ben alvast heel erg blij met deze lakjes en heb al opnieuw een bestelling geplaatst bij Kruidvat met andere kleurtjes! Jullie mogen dus binnenkort opnieuw een blogpost daarvan verwachten! Hebben jullie deze al eens uitgeprobeerd? Wat vinden jullie van deze collectie? De lakjes kosten €1,69 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)