Colourpop - Sweet talk palette

Een palette waar ik meteen enthousiast over was is deze Sweet Talk palette van Colourpop. Ik ben de laatste tijd heel erg into peachy tinten en deze palette schreeuwt dit ook helemaal uit. Ik heb hem meteen besteld nadat hij weer in stock was en heb er meteen al enkele ooglooks mee gemaakt waarbij ik helemaal geobsedeerd ben geraakt met deze palette. 

De palette komt in een prachtige verpakking met schattig bloemenpatroon. Een echt vrolijke en lente-achtige vibe heeft deze verpakking. 


Op de achterzijde van de buitenste verpakking staan de namen van de kleuren weergegeven.


Ook de verpakking van de palette zelf ziet er erg mooi uit. Ik wordt helemaal vrolijk van deze kleuren!


Ook hier vindt je de namen van de kleuren op de achterzijde van de palette zelf.


Het palletje heeft net als de andere kleinere varianten, 12 verschillende oogschaduwkleuren. In dit palletje zitten er 7 matte tinten in de palette, 2 glitter oogschaduws en de overige hebben een metallic finish. Qua kleurenmix is dit echt een mooi neutraal palletje waar je alle kanten mee uit kan.


Qua textuur zijn de oogschaduws vrij zacht. Daardoor hebben ze wel wat fallout, voornamelijk de matte tinten, maar nadat je je kwast even goed hebt afgetikt, is dit al snel verholpen.


Op de armen geswatched zien de kleuren er alvast erg goed uit.


Catch Me/ Side2Side/ Garden Date/ Work It/ Prima Drama/ Meadow

Early Mornin'/ Dream Maker/ ICYMI/ Melody/ West Side/ Feel Free

Zoals altijd heb ik geen moeite nodig om met deze oogschaduws te werken. Ze zijn zacht, blenden mooi en met elkaar in de huid en ze hebben een mooie pigmentatie. Ik ben helemaal fan van deze palletjes en heb er al een heel wat in mijn collectie en kan ze zeker en vast aanraden!








Een erg leuke palette om mee te spelen en voor dagdagelijks te gebruiken! Ik ben fan en kan ze zeker en vast aanbevelen! Deze kost $18 en is hier verkrijgbaar.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)