Too Faced (Sweet peach collectie) - Peach Perfect Foundation & Poeder

Een tijdje terug schreef ik een blogpost over de Peach Perfect Comfort Matte Foundation van Too Faced uit de Sweet Peach collectie. Deze kan je hier terugvinden. Na een aantal keren te gebruiken vond ik de foundation toch nog te donker voor mijn huid. Ik besloot om een kleur lichter te bestellen (Snow) en ik bestelde daarbij ook de matchende Peach Perfect Mattifying Loose Setting Powder

Een volledige review over de foundation ga ik hier niet meer neerpennen, daarvoor kan je terecht bij de vorige blogpost. Wel ga ik nog foto's posten van de nieuwe kleur en een review van de poeder hieronder geven.


De Sweet Peach collectie heeft een heel erg leuke verpakking. Leuke schattige roze ombre kleurtjes met gouden details en natuurlijk overal perzikken! 


Deze keer ging ik voor de lichtste kleur die ze hadden, aangezien de andere kleur die ik had nog te donker was. Deze heeft de naam Snow.

Wat handig is is dat deze foundations een pompflacon hebben. Zo blijft het product hygiënisch in de verpakking en verdeeld het product ook makkelijker.


De kleur Snow is al een heel stuk lichter dan de vorige die ik had en deze heeft toch wel een gele teint.



Daarnaast kocht ik deze keer ook de gezichtspoeder uit de collectie. Deze heet de Peach perfect mattifying loose setting powder.


 Opnieuw de mooie verpakking en details bij dit product.


Wat handig is aan deze verpakking, is dat deze een handige sluiting heeft. Zo kan je na gebruik deze gewoon weer afsluiten zodat het poeder niet overal terecht komt. Heel erg fijn!


Dit poeder bevat verfrissende perzik - en zoete vijgen crème die gemixt zijn in de matte formule. De poeder is superzacht en de perzik getinte poeder doet je huid stralen. Deze ruikt ook helemaal naar perzikken!

De poeder absorbeert overtollige olie op de huid en matteert de hele dag door. Na het aanbrengen ziet je huid er niet droog of poederig uit.


Ingredients:
Talc, Zea Mays (Corn) Starch/Zea Mays Starch, Sodium Saccharin, Fragrance/Parfum, Aqua/Water/Eau, Glycerin, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract/Prunus Persica Fruit Extract, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract/Ficus Carica Fruit Extract, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Benzoate, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492).

Hieronder zie je de foundation en poeder samen aangebracht...

Geen makeup

Enkel foundation

Enkel foundation (up close)

Foundation en poeder links/ rechts geen makeup

Beide producten werken heel erg goed samen. Ze voelen erg fijn aan en je voelt ze helemaal niet op de huid zitten. Ook voor mijn droge huid werken deze prima, heel erg fijn omdat deze producten matterend zijn en dit meestal geen goede combo is!

Je kan deze producten scoren via de franse Sephora (geen douanekosten). De foundation kost €37,99 en de poeder kost €32,50. Wat aan de prijzige kant, maar deze producten zijn het zeker en vast waard!

xx Kimberley

Reacties

Wat een ontzettend fijn artikel heb je geschreven. Op de een of andere manier word ik altijd hebberig van alle producten van Too Faced, het ziet er ook zo leuk uit! Love it!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)