Colourpop x Zoella - Brunch Date Eyeshadow Palette

Na de blogpost van de Lip Bundle die ik gisteren online plaatste, hebben jullie kunnen lezen dat ik enkele producten van de Colourpop collectie heb gekocht in samenwerking met Zoella, één van mijn favoriete You Tubers. 

Ik heb een aantal producten uit deze collectie gekocht die ik aan jullie ga laten zien in afzonderlijke posts aangezien ik mijn bestellingen in verschillende orders heb geplaatst omwille van douanekosten. Wanneer je onder de 22 eur blijft, heb je geen douanekosten (shop uit Amerika), daarom heb ik verschillende orders geplaatst om deze te vermijden. 

Vandaag laat ik jullie de Brunch Date oogschaduw palette zien, één van mijn favoriete producten uit de collectie. En zoals de naam al laat vermoeden, zal er zeker wat referenties met eten aan te pas komen aangezien deze collectie is gebaseerd op Brunches. 


De buitenste verpakking van de palette ziet er alvast uit om op te eten. Deze heeft het uitzicht van een hemelse wafel met stroop en fruit, je zou er haast honger van krijgen!


De achterkant heeft een felgele kleur met daarop de namen van de oogschaduws op. De palette zelf heeft dan weer een zachtroze tint met allerlei lekkernijen op afgebeeld.


Ook op de achterzijde vindt je opnieuw de namen van de kleuren terug. Er zit veel detail alvast in de verpakkingen wat erg leuk is. 


De palette komt met een grote spiegel en 12 verschillende oogschaduwkleuren. De meeste hiervan hebben een neutrale kleur met een kleine pop of colour aangezien Zoë deze kleuren dagdagelijks gebruikt, maar er toch een speels effect wou instoppen. Ik heb al heel wat nude palettes in mijn collectie, maar op de één of andere manier trok deze palette mij erg aan.

Van de 12 kleuren die in de palette zitten, hebben 5 ervan een matte finish. De overige kleuren hebben een leuke shimmer/glitter finish.



De oogschaduws zijn mooi gepigmenteerd en hebben een zachte textuur waardoor zowel de matte als de shimmer tinten redelijk wat fallout hebben, dus je kwast aftikken is zeker wel een must! Verder zien ze er goed uit.

De kleuren zijn goed op te bouwen en blenden mooi met elkaar.

Champagne Toast/ Pancakes Please/ French Toast/ Skinny Latte/ Cinnamon Sugar/ Mimosa

Maple Syrup/ Sundae Funday/ Sunny Side Up/ Americana/ Brunch Club/ Extra Slice

Qua ooglook heb ik eens iets anders gedaan door de blauwe kleur eens onderaan te gebruiken. Eerlijk gezegd is het eens iets anders, maar als dagdagelijkse look zou ik dit niet zo dragen. De blauwe kleur ziet er geswatched niet zo fel uit, maar eenmaal op de ogen kan je deze mooi opbouwen.






Het is een heel leuke palette die je zeker en vast elke dag kan gebruiken en waar je indien nodig ook kan gebruiken om een avondlook te maken of om een kleurtje toe te voegen. En omdat ik een fan ben van Zoella, kon ik het dan ook niet laten om deze in huis te halen!

De palette kan je hier vinden en is een Limited Edition, wil je deze nog scoren, dan is het nu de moment! Deze kost $18!

xx Kimberley


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)